ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Σπουδαία πρόκριση της Νάουσας επί της Ειρηνούπολης! (photos)

Η Νάουσα ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (11/02) στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου.

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 της γηπεδούχου Ειρηνούπολης, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα τους στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Σαρηγιαννίδη και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που στον άλλο ημιτελικό κέρδισε με 4-1 το Ζερβοχώρι εκτός έδρας.

Αγωνιστικά, το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τη Νάουσα να ξεκινάει καλύτερα και στο 14’ να παίρνει κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Γασπαράτου!

Στην συνέχεια η Ειρηνούπολη ανέβασε την απόδοσή της και στο 19’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Συμεωνίδη από τον Βλαχοδήμο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Έξαρχος αλλά ο Σταματέλος απέκρουσε προσωρινά, με τον Πέτγαζλη να παίρνει το ριμπάουντ αλλά να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.

Στο 34’ οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση όταν η κεφαλιά του Καραγιάννη έφυγε σύρριζα άουτ, όμως δέκα λεπτά αργότερα κατάφεραν τελικά να φέρουν το ματς στα ίσια με σουτ του Λαμπριανίδη λίγο μέσα περιοχή!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να αρκούνται σε παιχνίδι κέντρου και την Ειρηνούπολη να διατηρεί μια ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων.

Η μεγαλύτερη στιγμή στην επανάληψη έγινε στο 77’ όταν ο Μουρίκι βγήκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ιωακειμίδη αλλά ο γκολκίπερ της Νάουσας βγήκε έγκαιρα από την εστία του και πρόλαβε να διώξει σωτήρια τη μπάλα!

Στο 82’ η Ειρηνούπολη «απάντησε» στις ευκαιρίες όταν ο Κουκουράκης από αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Έξαρχος από καλή θέση έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα λίγο άουτ.

Οι Ναουσαίοι κατάφεραν τελικά να «κλέψουν» την νίκη-πρόκριση στο φινάλε του αγώνα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καφέ από αριστερά και «αναμπουμπούλα» στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Σαρηγιαννίδης με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 1-2 και έστειλε την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας!

Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο Μαντάκης, έχοντας βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο και Μοσχόπουλο.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Ιωακειμίδης, Αργυρίου, Συμεωνίδης, Βαλδήρ, Τζεϊρανίδης, Λαμπριανίδης, Κουκουράκης, Πέτγαζλης (88’ Μανδάλης), Σαμψωνίδης (65’ Κάρλος), Καραγιάννης, Έξαρχος.

ΝΑΟΥΣΑ: Σταματέλος, Βλαχοδήμος Ζ., Παπατάνος, Πέικος, Περηφανόπουλος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι (90’ Συμπεθέρης), Καφές, Γασπαράτος, Πιπινίκας (80’ Βλαχοδήμος Α.).