ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1764 φορές

Πρέπει να έχεις θράσος για να θεωρείς τον εαυτό σου πετυχημένο!

ΞΕΧΡΕΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ

Είναι -μπορεί να πει κανείς- το λιγότερο θράσος, όχι φυσικά η παρουσία του στην συγκέντρωση της Παρασκευής, αλλά τα όσα είπε, τα όσα προσπάθησε να δικαιολογήσει, ρίχνοντας αλλού το μπαλάκι των ευθυνών, για την αποτυχημένη περίοδο 2022-2023.

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της συγκεκριμένης περιόδου του ΝΠΣ Βέροια Στέργιο Διαμάντη, που επί διοίκησής του η ομάδα οδηγήθηκε στην Γ΄ Εθνική, χρεωμένη μάλιστα με 50.000 ευρώ, όπως ο ίδιος αναγκάστηκε να παραδεχτεί (κάποιοι μιλάνε για διπλάσιο ποσό)! Παρόλα αυτά, ο ίδιος τα είδε και συνεχίζει να τα βλέπει όλα καλώς καμωμένα και ότι για όλα φταίνε οι άλλοι!

Σε ότι αφορά τα χρέη, να είναι καλά η εγγυητική Μπίκα των 150.000 ευρώ, η οποία "ξελάσπωσε" σε πολλές περιπτώσεις τον ΝΠΣ Βέροια, από χρέη που άφησε η διοίκηση του, σε δημόσιο, παίκτες, προπονητές και ιδιώτες.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν πρόλαβαν να εξοφληθούν όλοι, αφού σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, το δημόσιο δέσμευσε από την εγγυητική Μπίκα πριν ένα περίπου μήνα, 102.000 ευρώ (οι άλλες περίπου 50.000 πήγαν επίσης σε οφειλές της ίδιας διοίκησης), προκειμένου να εξοφληθούν 65.000 στο ΙΚΑ και 37.000 στην ΔΟΥ, χρέη που "βάραιναν" ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια Στέργιο Διαμάντη.

Έτσι όμως έμειναν ή μένουν απλήρωτοι, όπως προαναφέραμε, πέρα από κάποιους ιδιώτες, που ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους από την εγγυητική (αλλά και κάποιους που δεν μπήκαν στην διαδικασία να τα διεκδικήσουν νομικά) και αρκετοί παίκτες, όπως οι Μπουκουβάλας (5.500 ευρώ), Μπαϊντού (9.000 ευρώ), Μπελεβώνης (2.000 ευρώ), Μασούρας (4.000 ευρώ), Μουχάλης (6.000 ευρώ), Δεμηρτζόγλου (2.500 ευρώ), Ιωάννου (2.300 ευρώ).

Οπότε η συνολική οφειλή της ΠΑΕ επί διοίκησης Διαμάντη σε παίκτες που τα διεκδικούν και ιδιώτες, αγγίζει το ποσό των 50.000 ευρώ, όπως άλλωστε ο ίδιος ανέφερε στην συγκέντρωση της Παρασκευής, το οποίο είναι άγνωστο πώς θα καταβληθεί σε αυτούς που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.

ΥΓ. Το να βάλεις από την τσέπη σου 2.000 με 3.000 ευρώ και αν, ε δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, όταν «μοστράρεσαι» πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο αυτοδιοικητικών εκλογών, που τυχαίνει να είσαι και υποψήφιος!