ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2400 φορές

Αγ. Αναστασιάδης: "Θα είμαστε περαστικοί από το τοπικό"

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (17/5) στο ξενοδοχείο «Αιγές», η συγκέντρωση για το μέλλον του ΝΠΣ Βέροια.

Σε αυτή έδωσαν το παρών αρκετοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι έδειξαν ότι τους ενδιαφέρει έμπρακτα η πορεία από εδώ και πέρα του ΝΠΣ Βέροια.

Η συγκέντρωση είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα και ξεκίνησε με μια ανασκόπηση - απολογισμό της χρονιάς που πέρασε από τον πρόεδρο Αγάπιο Αναστασιάδη, ο οποίος ανέφερε:

"Ήμουν φίλαθλος της Βέροιας από μικρό παιδι και έπαιξα στα τμήματα υποδομής της. Δεν πίστευα ότι θα έτρεχα μόνος την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και περίμενα ότι θα είναι δίπλα μου και κάποιοι άλλοι οικονομικοί παράγοντας. 

Ξεκίνησαμε από το μηδέν, περιμέναμε να παίξουμε στο Α τοπικό και ξαφνικά βρεθήκαμε στη Γ' εθνική με ρόστερ τοπικού. Αποτέλεσμα ήταν να τετραπλασιαστεί το μπάτζετ. Διασυρθήκαμε στον πρώτο γύρο σε πολλά παιχνίδια και τον Ιανουάριο έκανα όσες μεταγραφές μπορούσα για να αντιστρέψουμε το κλίμα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και η ιστορία μας έγραψε με μαύρα γράμματα. Ευχαριστώ έστω και τους λίγους χορηγούς που μας στήριξαν".

Στη συνέχεια παρενέβη ο Μανώλης Γιοβανόπουλος, ο οποίος είπε ότι: "Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, το γήπεδο πήρε πιστοποίηση για να κάνει συναυλία ένας καλλιτέχνης και σ' εμάς από την 2η αγωνιστική μας έκλεισε η Περιφέρεια τις δύο κεντρικές κερκίδες. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα χωρίς προετοιμασία και με ένα μόλις φιλικό, γιατί είχαμε λάθος διαβεβαιώσεις από αρμόδιους ότι μπορεί η ομάδα να παίξει στο Α τοπικό, κάτι που δεν ίσχυε. Αυτή η ενημέρωση προερχόταν από προηγούμενες διοικήσεις του ΝΠΣ και κυρίως την προσωρινή. Υπήρχε πλήρης απαξίωση από τους προηγούμενους προς την ομάδα, σε ότι αφορά το κύριο γήπεδο και αυτά της Κουλούρας και του Ταγαροχωρίου, αλλά και σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό. Μάλιστα κάποιοι έδωσαν δελτία σε παίκτες των τμημάτων υποδομών.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μας έφυγε ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο οποίος έκανε άλλη διοίκηση, κάτι που δεν ήταν έντιμο γιατί θα έπρεπε πρώτα να ερωτηθεί ο Αγάπιος Αναστασιάδης. Τυπικά μπορούσε να το κάνει, αλλά το ζήτημα είναι κυρίως ηθικό".

Για την φιλοσοφία και τον σχεδιασμό της νέας περιόδου ο Αγάπιος Αναστασιάδης είπε: "Όλοι οι παικτες που αποτελούν το έμψυχο δυναμικό είναι θετικοί να παραμείνουν και στο τοπικό. Θα είμαστε πρωταγωνιστες και δεν γίνεται διαφορετικά στο Α τοπικό και όσοι θέλουν να βοηθήσουν έστω και ηθικά, ακόμα και σαν μέλη του Δ.Σ. είναι καλοδεχούμενοι. Θα δουλέψουμε επαγγελματικά στη νέα κατηγορία όπως θα δουλεύαμε και στην SL2. Είμαστε σε επαφή με 7-8 προπονητές, Ημαθιώτες και από Θεσσαλονίκη, σύντομα θα καταλήξουμε στον εκλεκτό, ο οποίος και θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα μείνουν και θα φύγουν. Θα αγοράσουμε ένα τρακτέρ που έχει πολλά χρόνια να αγοραστεί, θα γίνουν βιώσιμα όλα τα διαμερίσματα στο Ταγαροχώρι για να φιλοξενούμε τους παίκτες εκτός Ημαθίας. Ήδη άρχισαν οι διαδικασίες ώστε να ανοίξει η "σκεπαστή" για τους φιλάθλους τη νέα σεζόν. Μέσα από τον πρωταθλητισμό να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που το 50-60% να μπορεί να βοηθήσει και στη Γ' Εθνική".

Τέλος, ανέφερε ότι κοιτάνε με τη νομικό σύμβουλο της ομάδας κα Ζεϊμπέκη, να αλλάξει ονομασία η ομάδα και από ΝΠΣ Βέροια να γίνει "Βέροια 1960".