ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Hits: 57443

Πληροφορίες

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 1993 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της «Κ». Πρώτη ιδιοκτήτρια ήταν η "PROMOTION GROUP A.E." και από τον Φεβρουάριο του 2004 περιήλθε στα χέρια του Βύλλη Γαλανομάτη, ο οποίος ήταν ο κυριότερος μέτοχος στην Α.Ε.

Η εφημερίδα μας, έχει έδρα την Βέροια και κυκλοφορεί με 20 σελίδες κάθε Δευτέρα σε όλο το νομό Ημαθίας. Είναι η μοναδική αθλητική εφημερίδα του νομού και παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου. Διαθέτει δικό της δίκτυο διανομής στην πόλη της Βέροιας, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές να την έχουν στα χέρια τους νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Στις σελίδες της, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει αναλυτικά όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και αθλοπαιδιών. Πλούσιο φωτορεπορταζ από τα παιχνίδια της ΒΕΡΟΙΑΣ, του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β. και των ομάδων της Ημαθίας που αγωνίζονται στην Γ' εθνική. Επίσης στην «Κ» υπάρχουν δύο ένθετα. Το πρώτο αφορά το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά τα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής όλων των κατηγοριών, με πλούσιο φωτορεπορτάζ και πολλά παραλειπόμενα. Το δεύτερο ένθετο έχει να κάνει με φωτογραφίες ρετρό, κουίζ, σταυρόλεξο και παραθλητικά.

Ταυτότητα: ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΦΜ 137075487 - ΔΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Δ/νση: Πρωτέα 9, ΤΚ 59132 Βέροια,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιοκτήτης και Νόμιμος εκπρόσωπος: Γεώργιος Γαλανομάτης