Έκοψε τα σίδερα για να ανοίξει ο δρόμος!

Στον δρόμο της οδού Κάδμου στη Βέροια, στην αρχή της διασταύρωσης με την οδό Πλατάνων είχαν τοποθετηθεί κάποια προστατευτικά σίδερα προφανώς λόγω κινδύνου κατάρρευσης τμημάτων του τοίχου παλιού ετοιμόρροπου σπιτιού.

Στα παλαιότερα των υποδημάτων της!!!

Η θρασύτητα της συγκεκριμένης οδηγού (δυστυχώς τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερες παρόμοιες περιπτώσεις στην πόλη της Βέροιας) δεν έχει όρια!

Επιβραβεύονται οι ασυνεπείς στις πληρωμές!

Μπόνους» στους φορολογούμενους που τακτοποιούν τα χρέη τους και τηρούν ευλαβικά τις ρυθμίσεις της Εφορίας εξετάζουν να δώσουν υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ με στόχο την επιβράβευση των συνεπών οφειλετών αλλά και της ανάσχεσης μιας νέας γενιάς κόκκινων χρεών προς το Δημόσιο.

Στολίζεται η πόλη της Βέροιας

Νωρίς νωρίς ξεκίνησε φέτος ο στολισμός στην πόλη της Βέροιας, με φωτάκια και διακοσμητικά είδη. Πρώτα ξεκίνησαν οι καταστηματάρχες και μόλις πριν λίγες μέρες και ο Δήμος Βέροιας.

Βέροια: Όταν το πάρκινγκ της Ελιάς είναι ελεύθερο για τα λεωφορεία...

Όταν το πάρκινγκ για τα λεωφορεία στην Ελιά δεν είναι κατειλημμένα από άλλα αυτοκίνητα, τότε δίνεται η δυνατότητα να σταθμεύουν τα τουριστικά που μεταφέρουν εκατοντάδες επισκέπτες στη Βέροια.

Βέροια: Δροσερός και όμορφος ο Τριπόταμος

Είναι κοινά αποδεκτό, μετά τις παρεμβάσεις καθαρισμού και αποψίλωσης που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια, στην κοίτη του Τριποτάμου, από την Μπαρμπούτα μέχρι την γέφυρα της Θερμοπυλών, πολλοί ήταν οι φυσιολάτρες της Βέροιας που περπάτησαν το μονοπάτι.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε στις 04-11-2022 από την ΕΜΥ, έκτακτο δελτίο καιρού, το οποίο για την περιοχή μας, αναφέρει ότι:

«Καπαρώνουν» θέσεις πάρκινγκ!

Συχνό είναι το φαι­νόμενο πολλοί ιδιοκτή­τες ΙΧ να τοποθετούν καρέκλες, καφάσια, χαρτόκουτα, λάστιχα και άλλες... ευρηματικές πατέντες προκειμένου να «καπαρώσουν» μια σίγουρη θέση πάρκινγκ.

Ο Ύμνος της Βέροιας!

Ο «Ύμνος της Βέροιας» ακούστηκε από την Φιλαρμονική του Δήμου στην παρέ­λαση για τα ελευθέρια της πόλης, αλλά και σε συναυλίες.

Περνούν μόνο με… βάρκα!

Βάρκα θέλουν οι κά­τοικοι για να περάσουν την λίμνη που δημιουρ­γείται με την πρώτη βρο­χή. Όπως μας είπαν οι κάτοικοι της οδού Φώτη Κόντογλου στη Βέροια, στο σημείο εκείνο υπήρχε παλαιότερα ένας υπόνο­μος ο οποίος μπαζώθηκε, προφανώς με κακότεχνο τρόπο, δημιουργώντας μια «κοιλιά» στην άσφαλ­το.

Ψάχνουν την ευθύνη

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΞΙΩΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

Πολύ καλή εικόνα της Φιλαρμονικής Βέροιας

Στην πρόσφατη παρέλαση που έγινε στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 110η επέτειο της απελευθέρωσης της Βέροιας, η Φιλαρμο­νική της ΚΕΠΑ παιάνιζε τα εμβατήρια, δίνοντας τον ρυθμό στα πεζοπόρα τμήματα.

Βέροια: Η 16η Οκτωβρίου από το παρελθόν!

Με την καθιε­ρωμένη παρέλαση κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις της ε­πετείου για τα 110 χρόνια της απε­λευθέρωσης της Βέροιας από τον ο­θωμανικό ζυγό. Με την ευκαιρία αρκε­τοί πολίτες ανάρτη­σαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τις μέρες αυτές του παρελθόντος.

Βέροια: Ολοκληρώνεται το πάρκο στο Εργοχώρι

Την τελική του μορφή παίρνει το πάρκο που δημι­ουργεί ο Δήμος Βέροιας στην συνοικία του Εργο­χωρίου. Έτσι υλο­ποιείται ένα μεγάλο αίτημα των κατοί­κων της περιοχής η οποία έχει πλέον ένα πολύ όμορφο πάρκο.

Φωτορεπορτάζ από την παρέλαση για την 110η Επέτειο Απελευθέρωσης της Βέροιας

Την 110η Επέτειο της Απελευθέρωσής της από τον Τουρκικό Ζυγό γιόρτασε η Βέροια, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και παράλληλα τιμήθηκε η Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα, που εορτάστηκε σε όλη την Κ. Μακεδονία.

Η απελευθέρωση της Βέροιας μέσα από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στην εφημερίδα «ΒΕΡΟΙΑ»

16 Οκτωβρίου 1912: Από βραδύς είχαν φτάσει τα μαντάτα στη Βέροια. Όπου να ‘ναι μπαίνει ο ελληνικός στρατός στην πόλη ελευθερωτής και νικηφόρος. Έλληνες και Τούρκοι σε μεγάλη αναστάτωση, διλήμματα, φόβος και προσμονή.

Μια γροθιά για τον τουρισμό της Ημαθίας!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ