ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για Ιούλιο η ποδοσφαιρική σεζόν, τι θα γίνει με τα συμβόλαια

Έπειτα από τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ευρωπαϊκών Λιγκών φέρεται να επεξεργάζεται πλάνο για νέα παράταση της αγωνιστικής περιόδου. Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε μεταξύ των ευρωπαϊκών Λιγκών, μεταξύ των οποίων και η ελληνική Super League που είναι από τα ιδρυτικά μέλη της…

Αναβολή Γ.Σ. – εκλογών των προπονητών Ημαθίας

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομύ Ημαθίας ανακοινώνει την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών που ήταν προγραμματισμένες για την ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Μαρ2020 και ώρα 19:00 στα γραφεία του στο Εργατικό κέντρο Βέροιας μέχρι νεοτέρας και αναλόγως των εξελίξεων στη…

UEFA: Τα τρία σενάρια με φινάλε σεζόν στις 31/8 ή κουτσουρεμένο το επόμενο Champions League!

Η Equipe κάνει λόγο για τρία διαφορετικά σενάρια που εξετάζουν αυτή τη στιγμή στην UEFA για το ποδόσφαιρο που μπήκε... στην καραντίνα λόγω κορονοϊού. Ενδεχόμενο φινάλε της σεζόν ακόμα και στα τέλη του Αυγούστου!

Τα πρωταθλήματα δεν προλαβαίνουν να λήξουν και η UEFA ψάχνεται - Πώς έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα

Η διακοπή πάσης φύσεως ποδοσφαιρικής δράσης στη συντριπτική πλειονότητα των διοργανώσεων του πλανήτη (αν και πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις) λόγω κορονοϊού προκαλεί τεράστια προβλήματα στα καλεντάρια. 

Το «You 'll never walk alone» θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη!

Έπειτα από πρωτοβουλία Ολλανδού ραδιοφωνικού παραγωγού, θα προσπαθήσουν όλοι στην Ευρώπη ν' ακουστεί ταυτόχρονα το You 'll never walk alone για να πάρει δύναμη ο κόσμος απέναντι στον κορονοϊό!

Οι 9 φορές που ακυρώθηκε το πρωτάθλημα

Η πανδημία έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μας και φυσικά τον αθλητισμό. Σχεδόν όλες οι διοργανώσεις έχουν σταματήσει και είναι αβέβαιο πότε θα ξεκινήσουν.