ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

ΕΠΣΗ: Ολοκληρώθηκαν οι θερινές αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι καθιερωμένες θερινές Αγωνιστικές Δοκιμασίες των Αξιωματούχων Διαιτησίας, οι οποίες διεξήχθησαν την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Νάουσας.

Γενική συνέλευση που θα ανοίξει τα "φτερά" του ΦΑΣ Νάουσα για κάτι καλύτερο!

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας στο στάδιο, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα που θα κρίνει ουσιαστικά το μέλλον σε ότι αφορά την αλλαγή κατηγορίας.

Στην ΑΕΠ Βέροιας ο Φώτης Παπαδόπουλος - Πότε ξεκινάει προπονήσεις η σχολή

Την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή Φώτη Παπαδόπουλου ανακοίνωσε η ΑΕΠ Βέροιας.  Αναλυτικά: Η Α.Ε.Π. Βέροιας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή Φώτη Παπαδόπουλου, κατόχου διπλώματος UEFA B, στη θέση του προπονητή του αντρικού τμήματος της Α.Ε.Π. και…

Συλλυπητήριο του ΦΑΣ Νάουσα

Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για τον χαμό του πατέρα του Μιχάλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ο Πρόεδρος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης

Σε αναζήτηση ομάδας ο Λευτέρης Κίτσας

Ελεύθερος έμεινε από τη Νίκη Αγκαθιάς ο Λευτέρης Κίτσας, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού στην καριέρα του.

Κάτοικος... Πιερίας ο Γιώργος Κίτσας

Στην γειτονική Πιερία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΗ με την φανέλα της Νίκης Αγκαθιάς, Γιώργος Κιτσας. 

Δεν ξεκινούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!

Η μια ένωση μετά την άλλη παίρνουν αποφάσεις για μη έναρξη των πρωταθλημάτων τους καθώς ο «νόμος Αυγενάκη» περί Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, έχει αφήσει πολλές από αυτές, με τόσες λίγες ομάδες όπου είναι αδύνατο να διεξαχθούν πρωταθλήματα ή και να…

Το "ευχαριστώ" του Κώστα Ντέλλα στη Νάουσα

Ο Κώστας Ντελλας, εκφράζει τις ευχαριστίες του, για την άψογη συνεργασία που είχε, με την παρουσία του στην ομάδα της Νάουσας, όλα αυτά τα χρόνια.

"Μπαμ" με Ζούρκο το Μακροχώρι

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ποδοσφαιρική ομάδα του Μακροχωρίου, καθώς απέκτησε τον έμπειρο Νίκο Ζούρκο.