ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 530 φορές

"Η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν διαθέτει λογισμικό... Predator!"

Νομίζω ότι το είχα πει πως στο πρωτάθλημα της Superleague2 θα δούμε πολλά «τρελά». Σήμερα κάποιες ομάδες είναι φαβορί για το εισιτήριο ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και αύριο μπορείς να την δεις να δίνει αγώνα επιβίωσης.

Για παράδειγμα ο Πανσερραϊκός. Μας «πιπίλιζαν την καραμέλα» πως είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο, ενώ αν δεν κέρδισε στο τέλος με το πεναλτάκι στην Αριδαία, σήμερα θα ήταν στην διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού. Άλλωστε μετά την εντός έδρας ήττα του Σαββάτου από τον Ηρακλής (ΠΟΤ) άρχισαν αμέσως οι κλυδωνισμοί στην τεχνική ηγεσία.

Στο ίδιο σενάριο με τον Πανσερραϊκό και η Νίκη Βόλου. Μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγώνες και είναι …ουραγός στην βαθμολογία. Και αν δεν πάρει άμεσα την πρώτη νίκη, τότε οι κλυδωνισμοί θα είναι έντονη και στην ομάδα της Μαγνησίας.

Αυτή που δείχνει σταθερότητα, παρότι είχε κάνει ήττα στον ΠΑΟΚ Β, είναι η Λάρισα. Χωρίς να παρουσιάζει κάτι το σπουδαίο, μια ομάδα που κάνει την διαφορά. Θεωρώ ότι είναι μια σφριγηλή ομάδα που ξέρει τη ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά έχει μια δυναμική που όσο κυλάει ο χρόνος με θετικά αποτελέσματα, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται και η δυναμική της. Θεωρώ ότι έχει φιλάθλους που θυμίζουν αντίστοιχους των μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου και η μόνη διαφορά με αυτούς είναι αριθμητικός. Η Λάρισα μπορεί να έχει «καραβάνια» φιλάθλων. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούν σε αυτό το επίπεδο…

Στον Ηρακλή (ΠΟΤ) κάνουν λόγο για άνοδο και καλά κάνουν. Νομίζω ότι με την εικόνα που είδα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, εκτιμώ ότι αυτά είναι λόγια προς …τέρψιν. Εκτός και αν στον Γενάρη κάνουν κάποιες σημαντικές προσθήκες και αλλάξου το σημερινό status. Αλλά όταν ο Ευγενίου φτάνει στο σημείο να «πουλάει» (υπέγραψαν προσύμφωνο) την ομάδα στον Τομ Παπαδόπουλο που στο πρόσφατο παρελθόν του με την εμπλοκή του στον Ηρακλή (τον κανονικό), άφησε πίσω του καμένη γη, πόσο μπορείς να πεις ότι αυτή η ομάδα μπορεί να αποκτήσει το ειδικό βάρος πρωταθλητή.

Επανέρχομαι στην περίπτωση της Νίκης Βόλου. Με συγκομιδή ενός βαθμού στις τρεις αγωνιστικές, «ψάχνεται» να κερδίσει άλλους δύο και να κάνει την πρώτη της …νίκη, μέσα από δικαστικές διαδικασίες. Δηλαδή εξωαγωνιστικά!!!
Φυσικά αναφέρομαι στην περίπτωση του Μπουόλι. Λες και τον βρήκαν ντοπαρισμένο και τους έπαιξε μόνος του και έκαναν ένσταση. Με την ένσταση που έκαναν οι παράγοντές της, δείχνουν ότι δεν σέβονται την προσπάθεια της άλλης ομάδας, ποδοσφαιριστών και διοίκησης.

Δηλαδή η Βέροια σε τι φταίει αν απορρίφθηκε η αίτηση ανανέωσης της άδειας παραμονής στην χώρα μας του Φλορεντίν Μπουόλι, από την στιγμή που έχει ένα δελτίο συμμετοχής σε ισχύ, που δεν ανακλήθηκε από την ΕΠΟ, και δεν έχει καμιά προγενέστερη του αγώνα, ενημέρωση για την απόφαση της αποκεντρωμένης υπηρεσίας Κατερίνης που εξέτασε το αίτημα ανανέωσης της άδειας παραμονής του ποδοσφαιριστή στην χώρα μας.
Η διοίκηση της Βέροιας δεν διαθέτει λογισμικό …Predator για να παρακολουθεί τι αποφάσεις λαμβάνουν οι υπηρεσίες. Καμία, μα καμία υπηρεσία δεν ενημέρωσε τη Βέροια ότι ο ποδοσφαιριστής της αδικαιολόγητα παραμένει στην χώρα μας.

Εκείνο που για μένα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά δεν αποδεικνύεται, είναι το λαλίστατο πρόσωπο που είχε την γνώση να δώσει την πληροφορία στην ομάδα της Νίκης Βόλου για την υπόθεση του Μπουόλι.
Να είναι κάποιος υπάλληλος της υπηρεσίας, φίλα προσκείμενος στην ομάδα του Βόλου; Να είναι κάποιος από μήνες ήξερε την υπόθεση με το αίτημα του παίκτη για ανανέωση της άδειας παραμονής του στην χώρα μας και βρήκε την ευκαιρία να βγάλει …χολή για τη Βέροια; Είναι κάποιος Κατερινιώτης παράγοντας προς κάποιο ίδιο (συλλογικό) όφελος;
Επαναλαμβάνω: Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα και γι αυτό βάζω τα ερωτήματα προβληματισμού!!!

Στις 2 Δεκεμβρίου η υπόθεση Μπουόλι θα εκδικαστεί και η διοίκηση της Βέροιας φρόντισε να «οπλιστεί» κατάλληλα για να αποδείξει ότι ο ποδοσφαιριστής της δεν χρησιμοποιήθηκε παράνομα, ούτε είχε κάποια γνώση για την υπόθεση.
Όμως ας κρατήσουμε μικρό καλάθι, γιατί πάντα το δίκιο δεν υπερισχύει του άδικου. Όμως το άδικο κάποια στιγμή τιμωρείται. Όπως λέει ο σοφός λαός «έχει ο καιρός γυρίσματα!!!».

Πέρασαν κάποιες μέρες από τότε που γράφτηκε, αλλά νομίζω ότι αξίζει του σχολιασμού μου. Ο «μεγάλος» (εννοούσαν το Γιώργο Αρβανιτίδη), πήρε τηλέφωνα εδώ και εκεί, για να εκφράσει την οργή του κατά του ενδεχόμενου ο Απόλλων Πόντου του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να αγωνιστεί στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας. Ο «μεγάλος» εξεμάνει λόγω της γνωστής υπόθεσης με την καταγγελία που είχε κάνει ο πρώην προπονητής της Βέροιας για τον περιβόητο αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0.

Αλήθεια όμως, τον ρώτησε κανένας τον «μεγάλο» αν πήρε ένα εισιτήριο διαρκείας, αν στήριξε με κάποιο τρόπο την προσπάθεια που κάνει σήμερα η διοίκηση. Έκανε αυτό που έκαναν εκατοντάδες φίλοι της «βασίλισσας»;
Γιατί απ΄ ότι έμαθα και μου το επιβεβαίωσαν οι παράγοντες της Βέροιας του ζητήθηκε η ελάχιστη συνδρομή ενός διαρκείας, και ο «μεγάλος» αρνήθηκε.
Ας μην …οργίζεται λοιπόν, καθώς  …εξοργίζεται όταν του ζητούν την ελάχιστη βοήθεια για την ομάδα.                  

Το «Κοκτέιλ» δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Κερκίδα» της Δευτέρας 21/11/22