ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1551 φορές

"Ανεβαίνει" στον Βώλακα η ΒΕΡΟΙΑ - Ποιοι παίκτες θα μετέχουν στην αποστολή

Μετά το φιλικό της περασμένης Παρασκευής στην Κοζάνη και τη νίκη με 6-0, ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλος Δερμιτζάκης άφησε ελεύθερους τους παίκτες του για μιάμιση μέρα, δίνοντάς τους ρεπό μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Αύριο Δευτέρα 7/9, η αποστολή της "Βασίλισσας" θα μεταβεί στον Βώλακα Δράμας (θα αναχωρήσει στις 9 το πρωί), για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα παραμείνει εκεί έως τις 17/9.

Ο Βώλακας είναι ένα μεγάλο ορεινό χωριό στο Νομό Δράμας, το οποίο βρίσκεται σε ορεινή κοιλάδα του Φαλακρού όρους, σε υψόμετρο 830 μέτρων. Απέχει 36 χλμ. από τη Δράμα και 12 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού.

Στο διάστημα αυτό η ΒΕΡΟΙΑ θα δώσει δύο φιλικά, με τον Πανδραμαϊκό στο γήπεδο της Δράμας (12/9) και με την ομάδα του Βώλακα στο αθλητικό κέντρο που θα προετοιμάζεται (15/9), ενώ την ημέρα της επιστροφής (17/9) θα αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον τοπικό Πανσερραϊκό.

Οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι οι νεοαποκτηθέντες Μάρκος Βελλίδης, Απόστολος Σκόνδρας, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Γιάννης Λουκίνας, Τάσος Παπαχρήστος, οι οποίοι όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, είναι άγνωστο αν θα παραμείνουν στην ομάδα, σε περίπτωση που τελικά αυτή αγωνιστεί στην Football League.

Στην αποστολή θα βρίσκονται και οι «παλιοί» Γιάννης Πασάς, Σταύρος Πεταυράκης, Αλμπέρτο Σιμόνι, Βασίλης Τσιμόπουλος, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Αστέριος Μουχάλης, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιάννης Ιωάννου, Αλέξανδρος Βεργώνης, Στέλιος Μαραγκός, Γιώργος Μπλέτσας, Δημήτρης Στάμου, Στέλιος Πόζογλου.

Τέλος, θα συμπεριληφθούν και οι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι Γιώργος Βασίλτσης (επιθετικός), Αντώνης Περτσιούνης (χαφ) και ακόμη 3-4 από τα τμήματα υποδομής, όπως και ο 23χρονος Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός Μπάρικ Φαλ (Mbarick Fall), ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και μέχρι τώρα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.