ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1215 φορές

Φιλική «εξάρα» της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Κοζάνη

Εύκολο αποδείχθηκε και το δεύτερο τεστ προετοιμασίας που έδωσε η «Βασίλισσα του βορρά».

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επικράτησε με 6-0 στην Κοζάνη της τοπικής ομάδας, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, ικανοποιώντας κατά διαστήματα με την απόδοσή της.

Οι Βεροιώτες, δείχνουν να αφομοιώνουν σιγά σιγά το παιχνίδι που θέλει ο προπονητής τους, με τους Παπαχρήστο, Καραγιάννη, Πόζογλου και τον υπό δοκιμή Μπάρικ να «κλέβουν» τις εντυπώσεις.

Το 0-1 πέτυχε μόλις στο 3ο λεπτό για τη "Βασίλισσα" ο Καραγιάννης με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ το 0-2 στο 17’ ο Πόζογλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μπάρικ.

Το τρίτο γκολ (και πιο όμορφο) της ΒΕΡΟΙΑΣ πέτυχε ο Πασάς από κοντά, μετά από ωραίο τακουνάκι του Καραγιάννη σε σέντρα ακριβείας του Παπαχρήστου.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα, στο 56’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά (το κέρδισε ο Πόζογλου), στο 60’ με κοντινό πλασέ του Ιωάννου έπειτα από σέντρα του Πεταυράκη και στο 82’ με σουτ του Μουχάλη μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Σιμόνι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης, με βοηθούς τους Τζιουβάρα και Γεωργιάδη.

ΚΟΖΑΝΗ (Καπετάνος Π. Κ.): Κοντογουλίδης, Τσώτσος, Μωυσιάδης, Σεκκουλίδης, Τρομπούκης, Μαντός, Χατζηνίκου , Ναθαναηλίδης, Μανακίτσας , Μάγγος, Δούμας, Τσαγκαλίδης.
Έπαιξαν και οι Αντάμης, Γκόγκος, Σαρηγιαννίδης, Γουρζουλιδης,Κιρκιλιανίδης, Πρωτογέρης, Σηράκος, Ευθυμιάδης, Χατζηζήσης.

ΒΕΡΟΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Βελλίδης (31’ Τσιμόπουλος / 61’ Βοσνιάδης), Μπουκουβάλας (46’ Μουχάλης), Παπαχρήστος (46’ Πεταυράκης), Σκόνδρας (70’ Στάμου), Στάμου (46’ Μαραγκός), Βεργώνης (46’ Ιωάννου), Μπλέτσας (70’ Μπάρικ), Καραγιάννης (46’ Μούργος), Πόζογλου (70’ Περτσιούνης), Μπάρικ (46’ Σιμόνι), Πασάς (70’ Βασίλτσης).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...