ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ενημέρωση απαιτεί ο κόσμος της Νάουσας - Πουλασουχίδης: "Φάνηκε ότι οικονομική στήριξη δεν υπάρχει"

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Νάουσας, ο τεχνικός δ/ντης και νομικός σύμβουλος του Αστέρα Τριποτάμου, που παραχώρησε το ΑΦΜ του στον ΦΑΣ για να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική, μας παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση:

"Με το τέλος της προηγούμενης χρονιάς ο Αστέρας Τριποτάμου κέρδισε πανηγυρικά την άνοδο στη Γ Εθνική. Ο πρόεδρος Γ. Τσαχουριδης ήθελε να συνεχίσει η ομάδα στην ανώτερη κατηγορία και όχι μόνο, αλλά όσοι ήμαστε δίπλα του ήμασταν αρνητικοί (λόγω γηπέδου, φιλάθλων, οικονομικής στήριξης, κλπ).

Βρέθηκε η λύση της Νάουσας που θεωρητικά έχει γήπεδο και φιλάθλους, αλλά και οικονομική στήριξη. Από την πλευρά μας είναι ξεκάθαρο ότι στόχος παραμένει να παίξει η ομάδα ως Αστέρας Τριποτάμου μέχρι το τέλος της περιόδου και μέχρι τότε να έχει δημιουργηθεί μια καινούρια Νάουσα.

Στην πορεία φάνηκε ότι η φημολογούμενη οικονομική στήριξη δεν υπάρχει. Εφόσον ο Πρόεδρος μας μπαίνει μπροστά θα τον ακολουθήσουμε. Στη Νάουσα δεν βλέπουμε μεν και δε, αλλά μόνο φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα και θα (μας) βοηθήσουν. Όσοι θέλουν να λύσουν προσωπικές διαφορές να μείνουν στην άκρη. Ας γίνει κατανοητό ότι η ομάδα θα παίζει φέτος ως Αστέρας Τριποτάμου και από την επόμενη χρονιά ας αποφασίσουν οι Ναουσαίοι τι θα κάνουν".

Απαιτεί ενημέρωση ο κόσμος της Νάουσας

Μέσα σε ένα τριήμερο γράφτηκαν τόσα πολλά για τις εξελίξεις στον ΦΑΣ Νάουσα, σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά και κυρίως με τον άνθρωπο που εμφανίστηκε ξαφνικά ως χρηματοδότης του, δίνοντας πολλές υποσχέσεις στους διψασμένους για διακρίσεις φίλους της ομάδας!

Και όμως, παρότι βρισκόμαστε στην τρίτη μέρα αυτών των εξελίξεων, η διοίκηση του ΦΑΣ, η οποία αποτελείται από ανθρώπους του νέου "χρηματοδότη" (τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζει την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου), δεν έχει μπει στον κόπο να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της Νάουσας για τα τεκταινόμενα στην ιστορική ομάδα.

Χθες μάλιστα έγινε ένα διοικητικό συμβούλιο, με αφορμή αυτές τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά παρόλα αυτά δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση, καμία δήλωση από τον πρόεδρο κ. Τεληγιαννίδη, αφήνοντας στο σκοτάδι τον κόσμο. Ακούγονται πολλά για τον κ. Αραμπατζή και τις επιχειρηματικές του προθέσεις, με τον ερχομό του στην Ημαθία. Ο πρόεδρος της Νάουσας, που είναι αυτός που τον εμπιστεύτηκε, οφείλει μια ενημέρωση, έστω και με καθυστέρηση. Την περιμένουμε όλοι.