ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΑΣ Νάουσα: Τέλος ο Αραμπατζής, στο προσκήνιο ο Τσαχουρίδης!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες -πλέον- πληροφορίες, ο χρηματοδότης και αντιπρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα κ. Πέτρος Αραμπατζής αποχωρεί από τους "κυανόλευκους", κάτι που με επιφύλαξη είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας!

Οι λόγοι της ξαφνικής αυτής αποχώρησης δεν έχουν διαρρεύσει, όμως όπως όλα δείχνουν, επανέρχεται στο προσκήνιο ο κ. Γιώργος Τσαχουρίδης (ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του Αστέρα Τριποτάμου), αναλαμβάνοντας αυτός τη Νάουσα στη Γ' Εθνική και σχηματίζοντας μια νέα διοίκηση αποτελούμενη κυρίως από Ναουσαίους.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- κατέβαλε ήδη το κόστος των δελτίων στην Ένωση, ώστε να μπορέσει ο ΦΑΣ να αγωνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι δεδομένο μέχρι ο ίδιος ο κ. Τσαχουρίδης να κάνει γνωστή την απόφασή του αλλά και τις προθέσεις του, προς τον φίλαθλο κόσμο της Νάουσας, που πλέον αγωνιά για το μέλλον και τις εξελίξεις στην αγαπημένη του ομάδα.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αν θα συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και ο τωρινός πρόεδρος κ. Τεληγιαννίδης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., όπως επίσης και τι θα γίνει με το τεχνικό επιτελείο και κυρίως με τον τεχνικό δ/ντη που κινούσε τα νήματα για το στήσιμο της νέας ομάδας, σε περίπτωση που πραγματικά αναλάβει τα ηνία του ΦΑΣ ο κ. Τσαχουρίδης.

Επίσης, καλό θα ήταν και ο κ. Αραμπατζής να εκθέσει τους λόγους της ξαφνικής αποχώρησής του, για το τι μεσολάβησε και έφτασε σε αυτή την απόφαση, αν και ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες στους "κυανόλευκους".

Σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το επόμενο 48ωρο στην ιστορική ομάδα όπου αναμένονται εξελίξεις, με την ελπίδα όλων των φιλάθλων να είναι να ομαλοποιηθούν άμεσα τα πράγματα, να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική και να ξαναβρεί τον δρόμο που είχε ανοιχτεί πριν 1,5 περίπου μήνα, πριν προκύψει αυτό το σοβαρό θέμα.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου