ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έτοιμη για το Κύπελλο η Νάουσα - Συνεχίζει η διοίκηση του ΦΑΣ

Μετά τα όσα ειπώθηκαν και την "ομοψυχία" που υπήρξε στην χθεσινή συνεδρίαση του ΦΑΣ Νάουσα, όλα δείχνουν ότι συνεχίζει ακάθεκτη η διοίκηση και γενικά όλο το οικοδόμημα που χτίστηκε, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, την επίτευξη των στόχων και την βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Όπως φαίνεται, αποφασίστηκε να μην υπάρξει κάποια αλλαγή, με τον Πέτρο Αραμπατζή να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και το μπάτζετ της χρονιάς να "βγαίνει" με οποιονδήποτε τρόπο.

Σε γενικές γραμμές, κάποια πράγματα που αιωρούνταν, ξεκαθαρίστηκαν χθες, με τον πρόεδρο κ. Τεληγιαννίδη να δίνει το μήνυμα της ενότητας, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι υπήρξαν διαταράξεις, απλά προέκυψε το θέμα με την πρόθεση αποχώρησης του κ. Αραμπατζή.

Στην συνεδρίαση τελικά έδωσε το παρών και ο Γιώργος Τσαχουρίδης, συζητώντας με τους ανθρώπους του Δ.Σ. κάποια διαδικαστικά θέματα που υπήρχαν. Να σημειώσουμε εδώ ότι τα δελτία της ομάδας πληρώθηκαν από τον ΦΑΣ Νάουσα και από τον κ. Αραμπατζή, δια μέσου του νομικού εκπροσώπου του (και της ομάδας) κ. Γιώργου Κωστή, που είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει συμμετοχή σε όλες τις διεργασίες και τις κινήσεις, έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη των κ.κ. Αραμπατζή και Τεληγιαννίδη. Στην συνέχεια αυτά τα χρήματα δόθηκαν στο νομικό σύμβουλο του Αστέρα Τριποτάμου και αυτός τα κατέθεσε στην Ένωση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Νάουσα αύριο Τετάρτη (31/8) στις 17:30 κάνει επίσημη πρεμιέρα για το Κύπελλο Ελλάδος, υποδεχόμενη τον Άρη Πετεινού, με τον προπονητή Δημήτρη Βοτάρη να έχει όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, στην διάθεσή του.

Σχετικά με τα μεταγραφικά θέματα, δεν αποκλείεται να γίνουν τις επόμενες μέρες κάποιες ακόμη προσθήκες στο "κυανόλευκο" ρόστερ.

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου