ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Στην σέντρα οι ομάδες της Α2

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 έχουμε και για τους δύο ομίλους το απόγευμα της Κυριακής (18/9).

Φέτος μετά από πολλά χρόνια και οι δύο όμιλοι θα γίνουν την ίδια ώρα και δεν θα υπάρχουν πρωινά παιχνίδια στο πρόγραμμα.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Στον πρώτο όμιλο φαβορί δεν υπάρχει, οι περισσότερες ομάδες είναι ποιο ενισχυμένες από πέρσι κάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις και πολύ εντυπωσιακές μεταγραφές.

Ο αγώνας με το περισσότερο ενδιαφέρον θα γίνει στο Παλιοχώρι εκεί όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί την ομάδα του Σταυρού.

Από εκεί και πέρα στις αναμετρήσεις υπάρχουν φαβορί.

Το Σκυλίτσι υποδέχεται τον Σχοινά ενώ η Αγκαθιά θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Η Μελίκη θα παίξει εκτός έδρας με την ομάδα της Μέσης, η Κουλούρα θα υποδεχθεί τον Πλάτανο ενώ τέλος το Κλειδί θα παίξει στα Παλατίτσια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου:

Π. Σκυλίτσι – Σχοινάς

Αγκαθιά – Αστέρας Αλ.

Παλαιοχώρι – Σταυρός

Μέση – Μελίκη

Κουλούρα – Πλάτανος

Παλατίτσια – Κλειδί

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Στον δεύτερο όμιλο η ομάδα που εντυπωσιάζει με την οργάνωσή της είναι η ομάδα της Αγ. Μαρίνας. Από εκεί και πέρα η Πατρίδα έδειχνε ότι θα πρωταγωνιστήσει ωστόσο κάποιες αποχωρήσεις από την ομάδα άλλαξαν τα δεδομένα.

Η Αγ. Μαρίνα στον πρώτο της αγώνα στην Α2 μετά την άνοδό της θα υποδεχθεί τα Μονόσπιτα ενώ η Πατρίδα θα αντιμετωπίσει την Αγ. Βαρβάρα.

Στο ποιο ενδιαφέρον παιχνίδι, η Ακαδημία Βέροιας θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο και φιλόδοξο Αριστοτέλη Νάουσας ενώ η ΑΕΠ Βέροιας θα υποδεχθεί τον επίσης νεοφώτιστο Μακεδόνα Βέροιας.

Η Νικομήδεια η οποία έκανε πολύ καλές μεταγραφές για την κατηγορία θα παίξει στην Νάουσα με την τοπική Δόξα ενώ τέλος η Ακαδημία Μακροχωρίου θα υποδεχθεί την Ραχιά.

Ρεπό θα έχει η ομάδα της Μαρίνας

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου:

Πατρίδα – Αγ. Βαρβάρα

ΑΕΠ Β. – Μακεδόνας Β.

Ακαδημία Β. – Αριστοτέλης Ν.

Δόξα Ν. – Ν. Νικομήδεια

Ακαδημία Μ. – Ραχιά

Αγ. Μαρίνα – Μονόσπιτα

Ρεπό: Μαρίνα