ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής-κλήρωση-έναρξη παιδικού της ΕΠΣΗ

 Η ΕΠΣΗ στην ιστοσελίδα της ανήρτισε την προκήρυξη του παιδικού πρωταθλήματος.

Σε αυτή αναφέρονται η τελευταία ημέρα προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής, η ημερομηνία κλήρωσης, καθώς και η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η προκήρυξη αναφέρει:                                   

 

1.-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαιωμα συμμετοχης στο πρωταθλημα αυτό εχουν όλα τα σωματεια-μελη της Ενωσης.

Κάθε σωματειο μπορει να παρει μερος στο πρωτ/μα με ποδοσφαιριστες που γεννηθηκαν από 1.1.2002 και μεταγενεστερα και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κατοχοι δελτιου αθλητικης ιδιοτητας Ε.Π.Ο.Το πρωταθλημα αυτό θα διεξαχθει σε ομιλο η ομιλους,που θα καταρτισθουν από την αρμοδια επιτροπη της Ενωσης.(αναλογα με τα σωματεια που θα δηλωσουν συμμετοχη).

         2.-ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε σωματειο που θα θελησει να παρει μερος στους αγωνες αυτου του πρωταθληματος εχει υποχρεωση να υποβαλλει στην ΕνωσηΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ το αργοτερο μεχρι τηνΔΕΥΤΕΡΑ 03.10.16 και να μεριμνησει για την εγκαιρη υποβολη δικαιολογητικων για την εκδοση δελτιων από την Ε.Π.Ο.με τα οποια και μονο θα μπορουν οι ποδ/στες να αγωνιζονται.

Το παραβολλο συμμετοχης οριζεται στα  100 Εuroκαι η κληρωση των αγωνων θα γινει στις 03.10.16 και ωρα 18.00 μ.μ. στα γραφεια της Ενωσης.

        3.-ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ-ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ-ΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΣΗΣ

Οι αγωνες θα γινονται στα γηπεδα που ηδη χρησιμοποιουν οι ομαδες για τους αγωνες των πρωταθληματων τους και που υποχρεωτικα αυτά πρεπει να παραχωρουνται για την διεξαγωγη των αγωνων αυτου του πρωτ/τος.

Μπορει να δηλωθει άλλο γηπεδο από αυτό που διεξαγονται οι αγωνες των αλλων πρωταθλημα-

των,με την απαραιτητη όμως προυποθεση της εξασφαλισης του από την αρμοδια αρχη με εγγραφο.

Οι αγωνες θα αρχισουν το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 και θα γινονται ΣΑΒΒΑΤΟ και ωρα 11.00 π.μ.

 

      4.-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ-ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ

Κάθε σωματειο-με δικη του ευθυνη και μεριμνα-πρεπει να είναι εφοδιασμενο με το απαραιτητο φαρμακευτικο υλικο,που θα χρησιμευσει για τυχον τραυματισμους ποδ/στων του,ενώ οι γηπεδουχες ομαδες εχουν υποχρεωση να μεριμνουν για την παρουσια γιατρου στους αγωνες.

     5.-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με μεριμνα της αρμοδιας Επιτροπης Διαιτησιας της Ενωσης θα διοριζονται επισημοι διαιτητες και εάν δεν επαρκουν και φιλαθλοι,οι οποιοι θα εφαρμοζουν τους Κανονισμους του ποδοσφαιρου όπως αυτοι θα ισχυουν. Τα σωματεια  θα βαρυνονται με εξοδα διαιτησιας 15 ευρω ανα αγωνα,τα οποια θα καταβαλλονται στον διαιτητη, ΥΠΧΡΕΩΤΙΚΑ, πριν την εναρξη του αγωνα.

     6.-ΔΕΛΤΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ

Τα δελτια αθλ.ιδιοτητας εκδιδονται από την Ε.Π.Ο. μετα από προηγουμενη καταθεση στο πρωτοκολλο της Ενωσης των απαριατητων δικαιολογητικων για την πρωτη εγγραφη ερασιτεχνη ποδοσφαιριστη ,καθώς και βεβαιωση υγειας από ιδιωτη γιατρο ή Δημοσιο Νοσοκομειο ή Κεντρο Υγειας.Δικαιωμα υποβολης δελτιου εχουν οσοι ποδ/στες εχουν συμπληρωσει το 10ο ετος της ηλικιας τους.

Τα σωματεια είναι υποχρεωμενα,πριν από κάθε αγωνα,να προσκομιζουν στον διαιτητη,εκτος από τα δελτια αθλ.ιδιοτητος και ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ καταλληλως θεωρημενη από γιατρο.

Αντιγραφο αυτης της Καταστασης πρεπει να κατατεθει προηγουμενως στην Ενωση και μεσα σε εικοσι τεσσερις ωρες από την υπογραφη της από τον αρμοδιο γιατρο και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πριν την εναρξη των αγωνων αυτου του πρωταθληματος.

       7.-ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΜΑΔΩΝ-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ

Οι διαγωνιζομενες ομαδες οφειλουν να κατεβαινουν στους αγωνες με τα δηλωθεντα χρωματα.

Για την καταλληλοτητα του γηπεδου μονος αρμοδιος να κρινει είναι ο διαιτητης,τα δε σωματεια είναι υποχρεωμενα να δεχθουν την αποφαση του.

  8.-ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Ενστασεις επιτρεπονται να υποβαλλονται μονο από τις διαγωνιζομενες ομαδες στους μεταξυ τους αγωνες,όπως προβλεπεται από το σχετικο αρθρο  του Κ.Α.Π.Το παραβολλο υποβολης της ενστασης οριζεται στο ποσο των 100 Ευρω.

Η εκδικαση των ενστασεων γινεται συμφωνα με τα προβλεπομενα από το σχετικο αρθρο  του Κ.Α.Π. και οι αποφασεις για τις παραπανω ενστασεις εκδιδονται  μεσα σε αποκλειστικη προθεσμια  ΕΠΤΑ (7)  ημερων από την υποβολη τους.

9.-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ-ΕΠΑΘΛΑ

Η βαθμολογικη καταταξη των ομαδων θα γινει συμφωνα με το αρθρο 20 του Κ.Α.Π.

Στις πρωταθλητριες ομαδες θα απονεμηθει από Ένα (1) ΚΥΠΕΛΛΟ και Εικοσι (20) μεταλλια για τους ποδ/στες τους.

     10.-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

-Απαγορευεται στο πρωτ/μα αυτό η συμμετοχη ομαδων που δεν είναι αναγνωρισμενες ή που δεν συμμετεχει η ανδρικη τους ομαδα στα πρωτ/τα της Ενωσης .

-Η διαρκεια των αγωνων οριζεται σε ΔΥΟ (2) ημιχρονα των 40΄λεπτων το καθενα.

-Στο Φυλλο Αγωνα,πριν από την εναρξη του,θα γραφεται από ΕΝΑΣ (1) υπευθυνος κάθε σωματειου,που θα εχει μεριμνα και την ευθυνη για την τηρηση της ταξης της ομαδας του κατά την διαρκεια του αγωνα,θα εχει δε αναλογικα τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα που προβλεπουν οι κανονισμοι για τους ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ αγωνων,η δε συμπεριφορα που πρεπει να αποτελει παραδειγμα προς μιμηση για τους ποδ/στες και τους φιλαθλους.Το Φυλλο Αγωνα θα υπογραφεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τους αρχηγους των ομαδων.

-Αγωνας που θα αναβαλλεται ή θα διακοπτεται εξ αιτιας δυσμενων καιρικων συνθηκων ή αλλης αιτιας,θα επαναλαμβανεται σε ημερομηνια που θα οριζεται από την αρμοδια επιτροπη της Ενωσης.

-Κάθε ομαδα εχει δικαιωμα να δηλωνει στο Φυλλο Αγωνα ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ (18) το πολύ ποδ/στες από τους οποιους επιτρεπεται σε ολη την διαρκεια του αγωνα,η αντικατασταση μεχρι ΠΕΝΤΕ (5) ποδ/στων.

-Κάθε ομαδα οφειλει να βρισκεται στο γηπεδο τουλαχιστον ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15) λεπτα της ωρας πριν από την εναρξη του αγωνα.

-Σωματειο που θα δηλωσει συμμετοχη και δεν θα κατεβει να αγωνισθει σε συνολικα ΤΡΕΙΣ (3) αγωνες του πρωτ/τος θα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ των παραπερα αγωνων,όπως αναφερεται ρητα στον Κ.Α.Π.

-Η Ενωση διατηρει το απολυτο δικαιωμα για την μερικη ή ολικη τροποποιηση αυτης της προκυρηξης και μετα την εναρξη των αγωνων,αν διαπιστωθει ότι αυτό επιβαλλεται για την επιτυχια αυτου του πρωτ/τος.

-Κάθε τι που δεν προβλεπεται από την προκυρηξη αυτή,θα λυνεται με αποφαση της επιτροπης πρωτ/τος της Ενωσης,που είναι και υπευθυνη για την διεξαγωγη του πρωτ/τος αυτου.