ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Αναβίωσε" η ιστορική ΑΕΠ Βέροιας! (φωτο)

Μπορεί να μην ήταν όλοι εκεί, άλλωστε κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο, όμως οι περισσότεροι έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση παλαιμάχων παραγόντων, προπονητών και ποδοσφαιριστών της AEΠ Βέροιας που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (10/06).

Πρώτος και καλύτερος η ψυχή της ομάδας - θαύμα, ο πρόεδρος Βασίλης Φωτιάδης, ο αντιπρόεδρος Σάκης Σιδηρόπουλος, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Ιωαννίδης, ο διευθύνων σύμβουλος Αποστόλης Εμμανουηλίδης, ο γεν. γραμματέας Στέφανος Κεφαλίδης, οι σύμβουλοι Νάκης Μουρατίδης, Αντώνης Ποζιάδης, Τάσος Βαμβακίδης, Γιάννης Ιωαννίδης, Λάζαρος Πουλασουχίδης, Κώστας Πασχαλίδης κ.α.

Οι νεότεροι πρόεδροι Κώστας Πουλασουχίδης, Φώτης Γκαϊτατζής, ο φυσιοθεραπευτής Τάσος Τυφλίδης, ο γυμναστής Νίκος Νούλας, ο μασέρ Μπάμπης Γιαρένης, οι προπονητές Στέφανος Γαϊτάνος, Ντόμπρομιρ Ζέτσεφ, Γιάννης Γιάννου, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Θέμης Θεοδωρίδης, Τάκης Τσακαλίδης, Κώστας Αραμπατζής, Κυριάκος Τουπεξής, Δημήτρης Χριστοφορίδης κ.α.

Από μακριά παραβρέθηκαν ποδοσφαιριστές όπως οι Ατματζίδης, Μόσχος, Μπουρνάκας, Ζαρογιάννης, Κιαζούς, Ζιάκας, αλλά και πάρα πολλοί Βεροιώτες και γενικά Ημαθιώτες παίκτες που τίμησαν την Ποντιακή φανέλα.

Να σημειώσουμε πως η πολύ όμορφη αυτή συνάντηση έγινε στο ίδιο μαγαζί (τοτε πιτσαρια NOVARA, τωρα καφετερια NOUVEAU) που πριν 32 χρόνια, μια παρέα φίλων αποφάσισαν να ιδρύσουν την ομάδα της ΑΕΠ για την δική τους διασκέδαση, χωρίς τότε να φαντάζονται την πορεία που θα ακολουθούσε αυτή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εμπνευστές της ιδέας και οργανωτές αυτής της όμορφης βραδιάς ήταν οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΠ, Γόλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Αναστασίου και Δημήτρης Φουρκιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...