ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1527 φορές

Απ' τα σαλόνια... στα αλώνια!!!

Έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και ο ΝΠΣ Βέροια, συνεχίζοντας τον κατήφορο από την περσινή περίοδο, που ΚΑΤΑΦΕΡΕ και υποβιβάστηκε από την SL2, αποχαιρέτησε και τυπικά άλλη μία Εθνική κατηγορία!

Έτσι, από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στα τοπικά της Ημαθίας, για πρώτη φορά στην ιστορία του, κάτι που δεν θα μπορούσε να το φανταστεί και ο πλέον απαισιόδοξος φίλος της Βεροιώτικης ομάδας!

Οι «κυανέρυθροι», που μέχρι πριν ενάμιση χρόνο πρωταγωνιστούσαν στη Σούπερ Λιγκ 2, διεκδικώντας την άνοδό τους στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, την τελευταία αγωνιστική, έχασαν στο γήπεδό τους 1-2 από το Άβατο, αν και προηγήθηκαν στο σκορ.

Έτσι, με μόλις 32 πόντους στη 13η θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου και σε απόσταση 17 βαθμών από την 11η Νίκη Ευκαρπίας (συμμετέχει στα μπαράζ), ο ΝΠΣ Βέροια γνώρισε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.

Κι αυτό διότι οι «κυανέρυθροι» τη νέα σεζόν, εξαιτίας των επιλογών του προέδρου τους, που παρασύρθηκε από μία μερίδα υποτιθέμενων φίλων της ομάδας, τους οποίους εμπιστεύθηκε ο Αγάπιος Αναστασιάδης (το κατάλαβε αλλά πλέον ήταν αργά), εξαφανίζεται οριστικά από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, παίζοντας πλέον στις «αλάνες» της Ημαθίας!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»