ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Τίτλοι τέλους» για τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ! (φωτο)

Η πολύ καλή παρουσία της ομάδας των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Ημαθίας και συμμετείχε στα πρωταθλήματα της Δ’ και Γ’ Εθνικής, ήρθε να επισκιάσει η περσινή περίοδος.

Μια σεζόν κατά την οποία, ενώ οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους αφού μετά από 10 αγωνιστικές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Το δράμα όμως του συλλόγου δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνεχίζεται -όπως όλα δείχνουν- και την φετινή περίοδο, αφού μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον από κανέναν Λευκαδιώτη να ασχοληθεί ενεργά με την ιστορική ομάδα.

Τα πάντα είναι αφημένα στο «έλεος του Θεού», όπως για παράδειγμα το γήπεδο της ομάδας το οποίο είναι παρατημένο και σε κακό χάλι (φωτο), ενώ να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή στον σύλλογο, μιας και όλοι οι παίκτες έφυγαν στα τέλη του 2014, όταν η ομάδα αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.