ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Την πρώτη προπόνηση έκανε ο Ατρόμητος Διαβατού (φωτο)

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού, όπου εκτός από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα πήραν μέρος και κάποιοι παίκτες με τους οποίους οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκτηθούν από τους "κυανόλευκους".

Τον λόγο στην αρχή πήρε ο Κώστας Γιαννακίδης πρόεδρος του Ατρόμητου Διαβατού και αφού πρώτα ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο να έχουν μια καλή χρονιά, τους καλωσόρισε στην ιστορική όπως ανέφερε ομάδα του Διαβατού και τους τόνισε ότι δεν χρειάζεται να έχουν άγχος και πως πρέπει απλά να χαρούνε το ποδόσφαιρο.

Στην συνέχεια μίλησε ο νέος προπονητής, Μπάμπης Πετρίδης, που εκτός από τα καθιερωμένα τους είπε ότι θέλει οι παίκτες του να είναι ειλικρινείς μαζί του και ότι αυτό θα το σεβαστεί στον υπέρτατο βαθμό.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Κώστας Παγγούρας που εκτός από αρχηγός της ομάδας θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή, ο οποίος ανέφερε ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα το οικογενειακό κλίμα και ευχήθηκε και του χρόνου στην πρώτη να είναι τα ίδια άτομα.

Οι παίκτες που ανανέωσαν από πέρσι είναι οι εξής: Δημόπουλος, Φαρμάκης, Κωστογλίδης, Λιλιόπουλος, Αρβανιτίδης, Δαληγγάρος, Καραβασίλης, Τσιολάκης, Κλάψης, Μαυρίδης και Φωτόπουλος.

Αποκτήθηκαν ο Τσανασίδης αμυντικό χαφ, ο Σαμψωνίδης κεντρικός αμυντικός αμφότεροι από την Αγ. Βαρβάρα, ο Ισλαμίδης μέσος από το Ζερβοχώρι και ο Μουρατίδης κεντρικός αμυντικός από τη Μελίκη.

Αλέξανδρος Τσακιρίδης