ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Πρωτη" στον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων (φωτο)

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων για την ποδοσφαιρική σαιζόν 2015-2016.

Με βασικό κορμό την περσινή ομάδα και για τρίτη χρονιά στον πάγκο τον Γιώργο Ντάμτσιο, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γήπεδο για τον καθιερωμένο αγιασμό και την έναρξη της προετοιμασίας.

Από την περσινή ομάδα αποχώρησαν οι Σερμπίνης και Σούρλας, ενω επέστρεψε μετά από 3,5 χρόνια ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης στον οποίον έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο ξεκίνημα τόσο ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ντάμτσιος όσο και οι παράγοντες της ομάδας.

Το θετικότερο όμως για την ομάδα των Τρικάλων φέτος είναι το γεγονός πως από την ακαδημία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη μεγάλη ομάδα ανέβηκαν οχτώ (8) πιτσιρικάδες.

Αυτοι ειναι οι Ευαγγελόπουλος, Γεωργάκης, Χρ. Μηνούδης, Φετεινίδης, Χρ. Σωτηράκης, Ρ. Σωτηράκης, Μαλογιάννης και Προβατίδης.

Σύσσωμο στο γήπεδο και το διοικητικό σχήμα με πρόεδρο την Εύα Σαλτουρίδου ενώ βρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κιρκιλιαννίδης και Μόσχος Κυτούδης όπως και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τρικάλων Μαρία Παπαϊωαννίδου.