ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με «κερδισμένη» την Ειρηνούπολη!

Η Ειρηνούπολη ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 27ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά τη λευκή ισοπαλία που πήρε στο ντέρμπι κορυφής της Νάουσας, το οποίο παρακολουθήσατε λεπτό προς λεπτό από το kerkidasport.gr.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, τρεις στροφές πριν το φινάλε συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δείχνοντας ότι μόνο με «θαύμα» θα χάσει την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Αγωνιστικά, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα και μέσα σε έναν πολύ βαρύ και λασπωμένο αγωνιστικό χώρο. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν, με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας ξεχωρίζει η νίκη των Τρικάλων επί του Διαβατού με 2-0, όπως και το 4-1 της Αγ. Βαρβάρας επί του Π. Σκυλιτσίου στο ντέρμπι για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Κατά τα λοιπά, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέρασε εύκολα με 4-1 από την Καψόχωρα, ενώ το Κλειδί πήρε σπουδαίο διπλό (2-0) στα Γιαννακοχώρι από τον Αχιλλέα Νάουσα και διατήρησε τις ελπίδες του για παραμονή.

Να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια Μελίκη – Ροδοχώρι και Ζερβοχώρι – Χαρίεσσα αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων.

Α1 ΕΠΣΗ – 27η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μέση – Κουλούρα: 3-1
Τρίκαλα – Διαβατός: 2-0
Μελίκη – Ροδοχώρι: αναβλήθηκε
Νάουσα – Ειρηνούπολη: 0-0
Ζερβοχώρι – Χαρίεσσα: αναβλήθηκε
Αγ. Βαρβάρα – Π. Σκυλίτσι: 4-1
Καψόχωρα – ΠΑΟΚ Αλεξ.: 1-4
Αχιλλέας Ν. – Κλειδί: 0-2

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 30/03…