ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νάουσα-Ειρηνούπολη: Η «μητέρα των μαχών»!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το απόγευμα του Σαββάτου (28/03) στο Δημοτικό στάδιο της Νάουσας, όπου διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής της 27ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η γηπεδούχος Νάουσα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 69 βαθμούς υποδέχεται την πρωτοπόρο Ειρηνούπολη (70 β.) σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και θα οδηγηθεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Σγούρδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών του, αφού θα βρίσκεται στην διάθεσή του και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Δημήτρης Καφές που αποθεραπεύτηκε.

Στον αντίποδα, ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Γιώργος Τυριακίδης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του πρώτου «κανονιού» της ομάδας, Κώστα Έξαρχου, που είναι τιμωρημένος.

Αυτό που προβληματίζει πάντως τους προπονητές των δύο ομάδων είναι η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου της Νάουσας, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων.

Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει και στο γήπεδο των Τρικάλων όπου τοπικός Μ. Αλέξανδρος θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Διαβατού, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Μελίκης με το Ροδοχώρι.

Στη μάχη της παραμονής, τα φώτα πέφτουν στο γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας όπου αναμετρώνται δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην… κόψη του ξυραφιού, ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας και ο Άρης Π. Σκυλιτσίου.

Τη νίκη, πάση θυσία, θέλει και το Ζερβοχώρι που υποδέχεται την αδιάφορη Χαρίεσσα, ενώ το Κλειδί που βρίσκεται στην δυσκολότερη θέση από τις ομάδες που παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, έχει δύσκολη αποστολή καθώς αντιμετωπίζει στο Γιαννακοχώρι τον Αχιλλέα Νάουσας.

Τέλος, στην Καψόχωρα η τοπική ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί θα φιλοξενήσει τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ ματς γοήτρου θα γίνει στο γήπεδο της Μέσης μεταξύ του προτελευταίου Φίλιππου και της τελευταίας Κουλούρας.

Α1 ΕΠΣΗ – 27η αγωνιστική

Σάββατο 28 Μαρτίου (16:00)

Μέση – Κουλούρα
Τρίκαλα – Διαβατός
Μελίκη – Ροδοχώρι
Νάουσα – Ειρηνούπολη
Ζερβοχώρι – Χαρίεσσα
Αγ. Βαρβάρα – Π. Σκυλίτσι
Καψόχωρα – ΠΑΟΚ Αλεξ.
Αχιλλέας Ν. - Κλειδί