ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τι δήλωσαν Χρ. Ζαρογιάννης και Β. Σαμαράς μετά την λήξη του αγώνα της Αριδαίας

Μετά την λήξη του δεύτερου αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία, μεταξύ Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου - Μ. Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας (0-2), μίλησαν στο kerkidasport.gr οι προπονητές των δύο ομάδων και παλιοί συμπαίκτες στην ΠΑΕ Βέροια, Βασίλης Σαμαράς και Χρήστος Ζαρογιάννης.

Ο τεχνικός της Ημαθιώτικης ομάδας ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την προσπάθεια και το πάθος που κατέβαλαν τα παιδιά για τη νίκη. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και δομημένη ομάδα που χρειαζότανε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει από νωρίς. Στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά που ήρθανε από τον πάγκο βοήθησαν τα μέγιστα στην όλη εικόνα της ομάδας και έτσι καταφέραμε να φύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα. Αξίζουν πολλά αυτά τα παιδιά και η νίκη είναι όλη δική τους».

Από την πλευρά του ο προπονητής της πρωταθλήτριας Πέλλας σημείωσε:

«Η Αγία Μαρίνα είναι μια αξιόλογη ομάδα, με έναν αξιόλογο προπονητή τον Χρήστο Ζαρογιάννη. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εμείς σαν ομάδα αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».