ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας και από τη Νίκη Αγκαθιάς

Μετά τη Νάουσα (δείτε εδώ) και η Νίκη Αγκαθιάς εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Σαββατιάτικου ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο ομάδων, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Σε όλα αυτά τα χρόνια της ομάδας μας, τέτοια διαιτησία δεν έχει αντιμετωπίσει. Απο την  πρώτη στιγμή που ήρθε στο γήπεδο ο διαιτητής Μαυρίδης ήταν ειρωνικός και επιθετικός. Αυτό φαίνεται στο 8΄ του παιχνιδιού που γίνεται ανατροπή στον επιθετικός μας από τον τερματοφύλακα και δε δίνει πέναλτι και στο τέλος του παιχνιδιού ζήτησε συγνώμη,  λέγοντας δε το είδα. Δε δίνει ούτε φάουλ σε μια φάση που ο παίκτης έπαιξε "καράτε "σε έναν παίκτη της ομάδας μας. Δινει 2 κίτρινες κάρτες στους 2 στόπερ της ομάδας μας, στο 15΄  και 17΄ αντίστοιχα, χωρίς να δίνει κάποιο φάουλ και η αιτία είπε ότι μου μίλησαν άσχημα. Δίνει πολύ εύκολα το πέναλτι στη Ναουσα, μας βγάζει κόκκινη κάρτα στον προπονητή στο ημίχρονο, λέγοντας πάλι ότι του μίλησε άσχημα.

Αυτές ήταν κυρίως οι απαντήσεις του οταν έβγαζε κάρτα. Δίνει 3΄ καθυστέρηση ενώ με 5 αλλαγές και 2 κόκκινες έπρεπε τουλάχιστον 10΄. Και το  χειρότερο έγινε στο 93΄ του παιχνιδιού, οταν ο επιθετικός της ομάδας μας τσιμπάει τη μπάλα από τον τερματοφυλακα που τον ανατρέπει και φαίνεται γιατί η μπάλα πηγαίνει στην εστία δίνει επιθετικό φάουλ. Για καλη του τύχη είχε τη βοήθεια το α΄ βοηθού που τον είπε ότι έκανες λάθος και είναι πέναλτι. Μετά από 2΄ δίνει το πέναλτι.

Οτι έκανε η ομάδας μας το έκανε προς τον  διαιτητή και όχι προς τους παίκτες της Νάουσας. Και μετά έγινε το αντίθετο οταν έδωσε το πέναλτι, πήγαν όλοι οι παράγοντες της Νάουσας που ήταν στο πάγκο και προπηλακιζαν τον διαιτητή. Δεν υπήρχε κανένας τραμπουκισμος όπως ισχυρίζονται οι Ναουσαίοι, προσ του παικτες της Νάουσας.

 Σε ότι αφορά τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Ματσούκα Δημήτρη, είναι ένας παράγοντας που σε 7 χρόνια έκανε τόσα που δεν κάνει άλλος σε 30 χρόνια .Γηπεδο κόσμημα για τα ερασιτεχνικά δρώμενα. Μια ομάδα από το Γ΄ τοπικό σε 4 χρόνια, έπαιξε Γ εθνική και έφτασε στο σημείο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και ενώ πέφτει στο τοπικό κάνει πάλι ομάδα ώστε να πρωταγωνιστήσει και να βγει πάλι Γ΄ εθνική.

Σε όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρο δικαίωμα ώστε να πάει πίσω το ερασιτεχνικο ποδόσφαιρο αντιθέτως έπαιρνε συγχαρητήρια από τις ομάδες τις Γ΄ Εθνικης, για την φιλοξενία που είχαν στο γήπεδο μας. Αν όμως πρέπει να παραιτηθεί από την ένωση γιατί μπήκε στο αγωνιστικο χώρο στο 93΄ νιώθοντας αδικημένος σαν άνθρωπος ας γίνει.  Αν οι άνθρωποι που το ζητούν αυτο και ξέρουμε ποιοι είναι από την πλευρά της Νάουσας είναι οι γνωστοί που είχαν κάνει και την μομφή στο πατέρα του.

Στο ίδιο έργο θεατές».