ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Επεισοδιακό το ντέρμπι - Νέο δίδυμο στην κορυφή!

Με δίδυμο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣΗ, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής ημέρας ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακό! Αγκαθιά και Νάουσα διασταύρωσαν τα ξίφη τους (1-1) μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλά νεύρα και διαμαρτυρίες, το οποίο ολοκληρώθηκε με σημαντική καθυστέρηση!

Στο 20' ο Ντέλλας έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Κωστογλίδης), ενώ το σκορ άνοιξε ο Ηλιάδης στο 57ο λεπτό για τον ΦΑΣ. Οι Αγκαθιώτες προσπάθησαν στην συνέχεια να φέρουν το ματς στα ίσια, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να αγωνίζονται στα τελευταία λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα (αποβολή Κελεσίδη στο 84' και Ηλιάδη στο 90'+)!

Τελικά, ενώ όλα έδειχναν ότι οι Ναουσαίοι θα πάρουν τη νίκη, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους, αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό του, καθώς στην αρχή είχε δείξει επιθετικό φάουλ, με τον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπεται σε... ροντέο (φωτο) και το ματς να διακόπτεται για περισσότερα από 10 λεπτά! Τελικά, ο Γιώργος Κίτσας ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έφερε το ματς στα ίσια!

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τη Αγκαθιά, βρέθηκε και ο Αστέρας Τριποτάμου, ο οποίος κέρδισε εύκολα με 4-0 το Ροδοχώρι εντός έδρας, ενώ εντός έδρας νίκες πέτυχαν η Αγία Μαρίνα (3-1 τον Άχθο Αρούρη) και το Μακροχώρι (2-1 τη Μελίκη).

Τέλος, με "αγγλική" ισοπαλία (3-3) έληξε το παιχνίδι της Κουλούρας με τον Κοπανό.

Α' ΕΠΣΗ - 9η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγ. Μαρίνα - Άχθος Αρούρης 3-1

Κουλούρα - Κοπανός 3-3

Τριπόταμος - Ροδοχώρι 4-0

Αγκαθιά - Νάουσα 1-1

Μακροχώρι - Μελίκη 2-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22/11...