ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωση του ΦΑΣ Νάουσα: Ως εδώ... φτάνει πια!

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, μετά το ισόπαλο ντέρμπι της Αγκαθιάς, εξέδωσε η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα, όπου αναφέρει τα εξής:

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά ( έχουμε πραγματικά χάσει το μέτρημα ) γίναμε μάρτυρες της κατάντιας και της παρακμής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Αγκαθιάς το αποδεικνύουν περίτρανα.

Πρόεδρος ομάδας να βολτάρει ανενόχλητος όποτε επιθυμεί στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας διαιτητές και διακόπτοντας το παιχνίδι. Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ να προπηλακίζει με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, τους διαιτητές, αντί να τους προστατεύει.

Φίλαθλοι να μπαινοβγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο τραμπουκίζοντας διαιτητές και αντιπάλους παίκτες.

Παράλληλα, είδαμε καταλογισμό επιθετικού φαουλ στο 97 λεπτό να μετατρέπεται σε ανύπαρκτο πέναλτι, μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του προεδρου της αντιπαλης ομαδας του αντιπροεδρου της ΕΠΣΗ και φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας.

Κύριοι της Ένωσης, μπορείτε να στηρίξετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του τόπου μας; Έχετε τη θέληση;

Σας πιστέψαμε και σας στηρίξαμε. Εαν δεν μπορείτε να προστατεύσετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να παραιτηθείτε!

Εμείς στη Νάουσα, θα συνεχίσουμε να είμαστε η πιο φιλόξενη έδρα της Ελλάδας και καταδικάζουμε όλα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα ενώπιον παικτών, διαιτητών και φιλάθλων.

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε, ειδάλλως θα μας βρείτε απέναντί σας.

ΥΓ 1. Δυστυχώς για εσάς, αδιάψευστος μάρτυρας είναι το video του αγώνα που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα.

ΥΓ 2. Θεωρούμε δεδομένο πως έχει ήδη διαγραφεί ο επόπτης Παπαδακης από τους πίνακες διαιτησίας

Μετα τιμης Δ.Σ ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ