ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σβήνουν οι ελπίδες για συμμετοχή της Α.Ε. Χαρίεσσας στην Α' ΕΠΣΗ

Άλλη μία ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας κινδυνεύει να μην πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Μετά τον Αχιλλέα Νάουσας και τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, σε δύσκολη θέση και σε διοικητικό αδιέξοδο βρίσκεται και η Α.Ε. Χαρίεσσας!

Όλα αυτά, μετά την απόφαση του επί 13χρόνια προέδρου και ανθρώπου που κρατούσε την ομάδα από διάφορα πόστα στο Δ.Σ. και ήταν ο βασικός αιμοδότης της, του Δημήτρη Γώγου, να σταματήσει να προσφέρει σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο, τον οποίο ακολούθησαν και οι συνεργάτες του, Σάκης Τσιόκανης και Δημήτρης Καραϊσαρίδης.

Τα πράγματα δείχνουν να είναι πλέον πολύ δύσκολα στην Α.Ε.Χ., από την στιγμή που δεν θέλουν να συνεχίσουν να σηκώσουν μόνοι τους το οικονομικό βάρος, ο πρόεδρος Δημήτρης Σιδηρόπουλος και ο Γιώργος Διτσόλας.

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε και εκεί έκανε την απόφασή του γνωστή ο Δ. Γώγος, ενδιαφέρον έδειξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. και της ΒΕΡΟΙΑΣ Ανέστης Αργυρίου, ο οποίος κατάγεται από την Χαρίεσσα, αλλά τελικά έκανε πίσω αφού δεν υπήρξε προθυμία και δεν μπορούσε να σηκώσει μόνος του το βάρος.

Από εκεί και πέρα, κάποιες προσπάθειες που συνεχίζουν να γίνονται από τον πρόεδρο Δ. Σιδηρόπουλο, με πρώην παράγοντες και επιχειρηματίες της περιοχής, όπως μας τόνισε ο ίδιος δεν βρήκαν ανταπόκριση και έτσι όλα δείχνουν ότι η ομάδα δεν θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα δηλώσει συμμετοχή στη Β' κατηγορία και θα αγωνιστεί με νεαρά παιδιά της περιοχής.