ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο χείλος του γκρεμού ο Αχιλλέας Νάουσας - Παραίτηση προέδρου!

Στον "αέρα" βρίσκεται η ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας, καθώς υπήρξε αδυναμία εξεύρεσης διοικητικής λύσης, με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Ζέφυρο να υποβάλλει μάλιστα την παραίτησή του.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης αναφέρει:

Από την στιγμή που δεν ευδοκίμησε και δεν κατέστη δυνατόν η συγκρότησης του νέου σχήματος διοίκησης του συλλόγου παρότι είχε ανακοινωθεί στα ΜΜΕ, η  αδυναμία εξεύρεσης νέου προσώπου που θα ηγείτο στο νέο ΔΣ αν και εγκαίρως εδώ και καιρό έπραξα όσα ορίζει το καταστατικό πραγματοποιώντας Γενικές Συνελεύσεις στάθηκε αδύνατον συγκρότησης του μιας και οι προηγούμενη είχε παραιτηθεί από τον Ιανουάριο σχεδόν στο σύνολο της.

Πέρασαν αρκετές ημέρες  πλήρης απραξίας για εξεύρεση λύσης φτάνοντας στο σημείο μηδέν. Δυστυχώς κάποιες καταστάσεις έφεραν την ομάδα στο χείλος του γκρεμού με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και με αποχή από το επόμενο πρωτάθλημα που αν πραγματοποιηθεί θα είναι η πρώτη φορά μετά από 42 ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας και θα είναι λυπηρό. Για τους λόγους αυτούς με την παρούσα επιστολή υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Αχιλλέα Νάουσας.

Γνωρίζετε ότι η αγάπη μου για την ομάδα  ήταν πολύ μεγάλη και ότι αυτή η απόφαση ήταν  δύσκολη για μένα, καθότι επί αρκετά έτη η ζωή και η καθημερινότητά μου ήταν συνυφασμένη με την ομάδα και τον αγώνα  που έδινα για ένα καλύτερο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Όμως τα χρόνια περνούν και η φθορά τόσο σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά να σε ταλαιπωρούν με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται προβλήματα στην σωματική ισορροπία της υγείας του καθενός μας ,κάτι που συμβαίνει σήμερα και σε εμένα, αναγκάζοντας μου να πάρω αυτήν την απόφαση.

Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να βρει σύντομα το δρόμο της και να συνεχίσει να δίνει το παρόν του για πολλά ακόμη χρόνια.   

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν όλο αυτό το διάστημα , με συμβούλεψαν και με βοήθησαν ηθικά και οικονομικά συνεισφέροντας  στα έξοδα της ομάδας, αφήνοντας για το τέλος τους ποδοσφαιριστές  μου, που με εμπιστεύτηκαν και με το πείσμα τους και την ψυχή τους μου χάρισαν υπέροχες και μοναδικές στιγμές, έχοντας τους στην καρδιά μου σε ξεχωριστή θέση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Σας εύχομαι καλή συνέχεια.

Με τιμή
Ζέφυρος Ευάγγελος