ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιστροφή στα... πέτρινα χρόνια για τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος;

Στα "πέτρινα χρόνια" του πρόσφατου παρελθόντος φαίνεται ότι επιστρέφει ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, μιας και έχει περιέλθει σε διοικητικό τέλμα!

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Πόλυς Καζαντζίδης, μετά το τέλος της περσινής περιόδου έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, για οικογενειακούς κυρίως λόγους αλλά και γιατί τα τελευταία χρόνια "μάτωσε" οικονομικά, σηκώνοντας το μεγαλύτερο φορτίο.

Μάλιστα, κάλεσε τέσσερις Γενικές Συνελεύσεις, στις οποίες αν και υπήρξαν κάποιες υποσχέσεις, τελικά δεν βρέθηκε λύση για να μπορέσει να συνεχίσει η ομάδα.

Έκανε έκκληση ότι πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο και θα είναι κρίμα να μην κατέβει στο πρωτάθλημα. Τόνισε επίσης ότι δεν θα απαιτήσει χρήματα και μπορεί να πάρει την ομάδα όποιος θέλει, ακόμα και ο μεγαλύτερος εχθρός του, αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι παίκτες έλεγαν στον πρόεδρο, όταν τους καλούσε για να τους δώσει τα δελτία τους, ότι και με τα μισά χρήματα θα έμεναν στην ομάδα γι' αυτόν, αλλά και για το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε!

Να σημειωθεί ότι επί 4-5 χρόνια το Πλατύ δεν είχε ομάδα καθώς είχε διαλυθεί, όμως κάποιοι άνθρωποι του χωριού έκαναν αρχικά μια προσπάθεια για την αναγέννησή της και στη συνέχεια την ανέλαβε ο Πόλυς Καζαντζίδης με μια παρέα ανθρώπων από το Πλατύ, οδηγώντας την σε επιτυχίες. Αποκορύφωμα η συμμετοχή της στην Α' κατηγορία τις δύο τελευταίες περιόδους, όπου έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο καταλαμβάνοντας πρόπερσι την 4η και πέρσι την 5η θέση, ενώ έφτασε την περασμένη σεζόν μέχρι τον τελικό κυπέλλου, όπου κληρώθηκε μάλιστα να αγωνιστεί και στο κύπελλο ερασιτεχνών!

Πλέον, αν δεν υπάρξει κάποιο "θαύμα" της τελευταίας στιγμής (πιθανόν να γίνει μια ύστατη προσπάθεια την ερχόμενη εβδομάδα), η διοίκηση θα παραδώσει όσα δελτία έμειναν, στον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου και η ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ.