ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1284 φορές

Στόικα: «Δεν μας θέλει η τύχη…»

«Σκασμένος» από τον αποκλεισμό αλλά και από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών, ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά», Στέφαν Στόικα.

Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής δήλωσε:

«Κάναμε πολλές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμασταν. Ο αντίπαλος κλείστηκε στα καρέ του για το αποτέλεσμα.  Μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 νωρίτερα αλλά αντί γι’ αυτό από μια κόντρα έγινε το 2-1. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν και σήμερα αλλά μας έλλειψε και πάλι η τύχη. Πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει με το μέρος μας. Ισως κι εμείς θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουμε με τέτοιο τρόπο ένα παιχνίδι. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Δεν μπαίνουμε με πολύ δύναμη στα αντίπαλα καρέ και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε. Για μας είναι καθοριστικό το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα, από το οποίο πρέπει πάση θυσία να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Θωμάς Γράφας τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα μου. Γνωρίζαμε ότι είχαμε απέναντί μας μια ποιοτική ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό τόνισα στα παιδιά ότι θα πρέπει να καταθέσουν την ψυχή τους. Φαβορί πριν το ματς ήταν η ΒΕΡΟΙΑ. Εμείς ωστόσο αντιδράσαμε άριστα στην άμυνα και αντέξαμε στην πίεση της ΒΕΡΟΙΑΣ στο δεύτερο μέρος».