- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 585 φορές
ΠΑΣ Βέροια: Στο Pylaia Hub για το 2ο Τουρνουά «Βασιλικής Κόμνου»
Με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο και αγωνιστική διάθεση, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Βέροια δίνει «ραντεβού» με την αλληλεγγύη, συμμετέχοντας στο 2ο Τουρνουά «Βασιλικής Κόμνου».
Η διοργάνωση, που τελεί υπό το μήνυμα «Το ποδόσφαιρο ενώνει, το ποδόσφαιρο στηρίζει!», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Pylaia Hub.
Εκτός από τη βεροιώτικη ομάδα, στο τουρνουά συμμετέχουν ο οικοδεσπότης Αίαντας Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ Β΄ και οι Shooters. Τα κορίτσια της «Βασίλισσας» θα βρεθούν στο γήπεδο για να τιμήσουν τη μνήμη της Βασιλικής Κόμνου, συνδυάζοντας την κοινωνική προσφορά με τα τελευταία δυνατά τεστ, λίγο πριν από την επίσημη σέντρα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Σχετικά Άρθρα
-
Θρήνος στο ισπανικό ποδόσφαιρο: Υπέκυψε στα τραύματά του ο Χεσούς Ντε Μιγκέλ της Τενερίφης -
Πρώτο "ταμείο" στη Γ’ Εθνική: Ποιες ομάδες εντυπωσιάζουν και ποιες προβληματίζουν – Το πανόραμα των 10 ομίλων -
Θλίψη: Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών ο Στέλιος Κανδύλας - Είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βέροια -
Super League: Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής και η βαθμολογία



