ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκτεθειμένοι Καλαϊτζίδης και Γεωργέας!

Οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Νίκος Γεωργέας είναι οι άνθρωποι που στην κυριολεξία έχουν αναστατώσει τις τελευταίες μέρες το Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις καταθέσεις τους στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς περί δήθεν «στημένου» αγώνα του Ολυμπιακού με τη ΒΕΡΟΙΑ την περίοδο 2012-2013!

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο πρώην προπονητής των «κυανέρυθρων» και νυν του Άρη, όπως και ο πρώην ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας» και νυν της ΑΕΚ, βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτεθειμένοι και αυτό γιατί στην κυριολεξία τους «αδειάζουν» πολλοί πρώην παίκτες (και όχι μόνο) της ΒΕΡΟΙΑΣ, με πιο πρόσφατες τις καταθέσεις των Παντελή Καφέ και Νίκου Καλτσά.

Ο τελευταίος μάλιστα λέει ότι ο Γεωργέας κάθισε δίπλα του στον πάγκο μετά την αλλαγή του, του είπε πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και ότι αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο. Επίσης τονίζει ότι ο Καλαϊτζίδης δεν ανέφερε τίποτα περί "αιτήματος" του Αρβανιτίδη για 3-0, ενώ συμπληρώνει ότι απορεί πώς συνέχισαν στην ομάδα για 4-5 μήνες οι δύο καταγγέλλοντες, χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, το γεγονός "περίεργο και ύποπτο"! 

Ο Παντελής Καφές από την πλευρά του υποστηρίζει ότι επειδή ήταν τραυματίας στο ημίχρονο πήγε για μασάζ και δεν μπήκε στα αποδυτήρια με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ έπειτα ζήτησε αλλαγή και αντικαταστάθηκε χωρίς κανένας να του πει το παραμικρό σχετικά με τα όσα καταγγέλλονται.

Τους Γεωργέα και Καλαϊτζίδη διαψεύδουν επίσης οι ποδοσφαιριστές Κοτταρίδης, Αμαραντίδης, Παυλίδης, Τζημογιάννης - Κυριακίδης, ο φροντιστής Θανάσης Βούλγαρης καθώς και ο γυμναστής Αναστάσιος Τυφλίδης (όλοι με ένορκες καταθέσεις τους), όπως και αρκετοί ακόμη Έλληνες και ξένοι παίκτες που δεν αγωνίζονται πλέον στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.