ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 944 φορές

Παράσχος: «Επικίνδυνη μεσοεπιθετικά η ΒΕΡΟΙΑ»

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στο novasports.gr και τον Αποστόλη Λάμπο δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος για τον τρόπο που αναπτύσσεται και δημιουργεί η ομάδα του, αλλά όχι και για την αποτελεσματικότητά της.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των κυανόλευκων:

Κύριε Παράσχο η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα;
«Για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, δεν έχω παράπονα από τα παιδιά γιατί και στα δύο παιχνίδια ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αλλά τα τρία σφάλματα τα οποία κάναμε τα πληρώσαμε με ισάριθμα γκολ. Η κακοδαιμονία μας ήταν αυτή. Δυστυχώς εμείς οποιοδήποτε λάθος κάνουμε αυτόν τον καιρό, το πληρώνουμε. Σε αυτή τη διακοπή, ψυχολογικά, επειδή δε σας κρύβω ότι ήμασταν χάλια, προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, και να εκμηδενίσουμε ακόμα και το ένα λάθος που κάνουμε στα παιχνίδια μας. Από εκεί και πέρα, θέλουμε αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΒΕΡΟΙΑ, να κάνουμε ένα καλό σερί».

Πως βλέπετε την ΒΕΡΟΙΑ των πολλών αλλαγών προπονητών, που δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει ρυθμό; 
«Δεν παύει η ΒΕΡΟΙΑ να είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Το υλικό της δεν είναι πολύ άσχημο. Αν δείτε τα τελευταία αποτελέσματά της, έχει καλά αποτελέσματα εκτός και ανεπιτυχή εντός. Φαίνεται ότι εκτός έδρας η ΒΕΡΟΙΑ απελευθερώνεται. Δε σας κρύβω ότι αυτό το οποίο πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και με προβληματίζει, είναι η επιθετική της γραμμή που μεσοεπιθετικά έχει πολύ καλούς παίκτες με ταχύτητα και ταλέντο που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Κάποιες αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζει θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε».

Εσείς τί θα θέλατε να δείτε σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια;
«Θέλω να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον επιθετικό μας τομέα, γιατί δεν είναι δυνατόν να είμαστε πρώτοι σε τελικές και να έχουμε μόνο 18 βαθμούς και τόσα λίγα γκολ. Στην ανάπτυξη η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή κι εγώ σαν προπονητής απ' έξω χαίρομαι να την βλέπω να μπορεί να αναπτύσσεται κατ' αυτόν τον τρόπο. Αυτό που μας λείπει είναι η τελική μας προσπάθεια, αν μπορέσουμε να βελτιώσουμε την τελική μας προσπάθεια, τότε δε θα έχουμε κανένα παράπονο».