ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 15η Γιορτή Τσικουδιάς στο Αγγελοχώρι Ημαθίας

Με αθρόα προσέλευση κόσμου και με μεγάλη επιτυχία, ο Σύλλογος Κρητικών Ν. Ημαθίας πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 την 15η Γιορτή Τσικουδιάς στο Οινοποιείο Κτήμα Κάππα στο Αγγελοχώρι Ημαθίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 12:00 με το μουσικό "μενού" να περιλαμβάνει κρητικά τραγούδια με τον εξαιρετικό Γιώργο Σφακιανάκη και την ορχήστρα του, αλλά και ποντιακά με τον γνωστό βεροιώτη καλλιτέχνη Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν το παραδοσιακό ποτό της Κρήτης που δεν είναι άλλο από την τσικουδιά, τα ψητά κρεατικά και τους μεζέδες που ετοίμασαν με μεράκι τα μέλη του Συλλόγου Κρητικών, ενώ το κέφι «απογειώθηκε» και κράτησε μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσιαμήτρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Παλουκίδης, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός και επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στον Πειραιά Γιάννης Λύρας,  και πολλοί άλλοι επώνυμοι της ευρύτερης περιοχής.

Ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας ευχαριστεί όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, τους άριστους οικοδεσπότες Τάσο  και Ελένη στο Οινοποιείο Κάππα, τα συγκροτήματα του Γιώργου Σφακιανάκη και του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και φυσικά όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου που υπερεβάλαν εαυτόν για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

Καλή παρέα και ρακή
λύρα κι ασκομαντούρα
και φεύγει η σκέψη η 'ασχημη
και η πολλή σκοτούρα