ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1175 φορές

Ατρόμητος: Εκτός με ΒΕΡΟΙΑ ο Ναπολεόνι

Χωρίς τον Ναπολεόνι όπως όλα δείχνουν θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος τη ΒΕΡΟΙΑ καθώς ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και επειδή ελοχεύει ο κίνδυνος της υποτροπής οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν θέλουν να ρισκάρουν την συμμετοχή του.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση πρόγραμμα φυσικής κατάστασης έκανε ο Παπουτσογιαννόπουλος ενώ απουσίασε λόγω ίωσης ο Φάμπιο.

Επιστροφή στα θρανία

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Μπρίτο, Ταυλαρίδης, Παπουτσογιαννόπουλος επέστρεψαν για λίγες ώρες στα μαθητικά τους χρόνια καθώς την Πέμπτη το πρωί βρέθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου συνεχίζοντας το απόλυτα πετυχημένο πρόγραμμα της ομάδας του Περιστερίου με τις επισκέψεις της στα σχολεία της πόλης πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια.

Οι μαθητές έκαναν τη δική τους κερκίδα αποθεώνοντας τους παίκτες και φωνάζοντας συνθήματα για τον Ατρόμητο ενώ για μια ακόμη φορά ήταν εξαιρετική και η υποδοχή από τη διεύθυνση και τους καθηγητές του 3ου Γυμνασίου.

Οι παίκτες του Ατρόμητου μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τη Βέροια, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές που θα βρίσκονται το Σάββατο στη μαθητική -οικογενειακή κερκίδα του γηπέδου Περιστερίου.

Τα εισιτήρια με ΒΕΡΟΙΑ

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια με τη ΒΕΡΟΙΑ αυτά έχουν ξεκινήσει να διατίθενται ήδη με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γίνεται από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 Οι τιμές είναι οι εξής:

Θύρα 2: Ενήλικες: 15 Ευρώ ( Παιδικό: 5 Ευρώ).

Θύρα 3: 30 Ευρώ

Θύρα 4: Ενήλικες: 15 Ευρώ ( Παιδικό: 5 Ευρώ)

Θύρα 5: 5 Ευρώ Κοινωνικό Εισιτήριο

Θύρα 7: Ενήλικες: 10 Ευρώ ( Παιδικό: 5 Ευρώ)

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια ηλεκτρονικά από το επίσημο site της ομάδας μέσω της omadanet.gr"