ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 755 φορές

Αφήνει... υποσχέσεις η "Βασίλισσα"

Υποσχέσεις αφήνει η φετινή ΒΕΡΟΙΑ, η οποία και στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Θεσπρωτό, στο οποίο πέτυχε νίκη - πρόκριση με σκορ 2-1, έδειξε ότι και αυτή την σεζόν μπορεί να πρωταγωνιστήσει, κάτι άλλωστε που ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και ο πολύπειρος τεχνικός των γηπεδούχων, Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, λοιπόν, η "Βασίλισσα" έδειξε σοβαρή σαν ομάδα, η οποία ξέρει τι ζητά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα, μπορεί να μην έβγαλε τους αυτοματισμούς που είχε σε προηγούμενους αγώνες, όμως η δύναμη και το πάθος των παικτών της, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, φέρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δείχνει σε κάθε αγώνα, ότι είναι ένας διόλου προβλέψιμος προπονητής, που «ανακατεύει την τράπουλα» με πολλές εσωτερικές αλλαγές και εμπιστεύεται όλους τους παίκτες του. Σίγουρα βάζει τη δική του σφραγίδα στη νέα ομάδα που δημιουργεί, μαζί με τους συνεργάτες του.

Στο ματς της Ηγουμενίτσας, ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος την κράτησε όρθια, με τη μεγάλη απόκρουση στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ήταν σταθερός σε όλο το 90λεπτο, όμως στην φάση του γκολ των γηπεδούχων, μετά από γέμισμα μέσα στην δική του περιοχή, έκανε κίνηση για να βγει και να "καθαρίσει" την φάση αλλά το μετάνιωσε και επέστρεψε στην εστία του, δεχόμενος το τέρμα.

Στα άκρα της άμυνας και όχι μόνο, ο Κρητικός τεχνικός, συνέχισε να δείχνει εμπιστοσύνη στους Ντουμάνη, Παπαχρήστο, οι οποίοι στάθηκαν καλά στα αμυντικά τους καθήκοντα, ενώ πλαγιοκόπησαν πολλές φορές με επιτυχία την αντίπαλη περιοχή, με τον πρώτο να δημιουργεί το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τοποθέτησε τον Στίκα και ελλείψει του τραυματία Μαραγκού, τον Περδίκη. Και οι δύο ήταν σταθεροί στην απόδοσή τους, με μοναδική εξαίρεση το γκολ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις, που τους πήρε την κεφαλιά ο σκόρερ.

Στον άξονα, ξεκίνησε με τους Μπλέτσα, Ορφανίδη, οι οποίοι έκαναν πολλή δουλειά, ο πρώτος κυρίως στον ανασταλτικό τομέα και ο δεύτερος με το ήρεμο παιχνίδι του και τις μπαλιές που περνούσε μπροστά, ενώ στα άκρα ως μεσοεπιθετικοί, που έκλειναν προς τα μέσα, οι Μπουκουβάλας, Φασίδης έπαιξαν πολύ καλά το ρόλο τους, με τον δεύτερο να πετυχαίνει το τρίτο του τέρμα με τα χρώματα της «Βασίλισσας», σε δύο επίσημα και ένα φιλικό παιχνίδι.

Τον Μπελεβώνη, από τον οποίο περιμένουμε πολλά περισσότερα από αυτά που έδωσε το Σάββατο, ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, τον χρησιμοποίησε σαν κρυφό φορ, πίσω από τον Μπουόλι, με τον "έγχρωμο" επιθετικό, σε ένα ακόμη επίσημο παιχνίδι, να δείχνει πολύ καλά στοιχεία, τόσο μέσα όσο και έξω από την αντίπαλη περιοχή, έχοντας στο ενεργητικό του εκτός των άλλων, το πέναλτι που κέρδισε και το μετέτρεψε σε τέρμα ο ίδιος, κάνοντας το 0-2.

Στην επανάληψη ο Κώστας Ανυφαντάκης, πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές, κάνοντας συγχρόνως και αρκετές εσωτερικές. Στο 53΄ πέρασε στο παιχνίδι τον Μασούρα, αντί του Μπελεβώνη, με τον Γιαννιώτη μέσο να πηγαίνει στην θέση του Ορφανίδη, δίπλα στον Μπλέτσα και τον Καβαλιώτη επιτελικό πίσω από τον Μπουόλι. Στο 67΄ ο Ισαακίδης αντικατέστησε τον Φασίδη, που ζήτησε αλλαγή, λόγω μιας ενόχλησης που ένοιωσε στο πόδι του, ενώ λίγο αργότερα, στο 76΄, ο Κατσούκης αντικατέστησε τον Ορφανίδη και πέρασε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στο ίδιο λεπτό, ο Μουχάλης πήρε την θέση του Παπαχρήστου στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όλοι οι νεοεισελθόντες, έδειξαν με την παρουσία τους ότι ανά πάσα στιγμή η ομάδα διαθέτει αξιόπιστες λύσεις και μπορεί άνετα ο προπονητής τους να τους χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα ενός παιχνιδιού.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (10/10/22)