ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2370 φορές

Στη Βέροια ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης!

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για να δει από κοντά την πρώην ομάδα του στο παιχνίδι με την Καλλονή.

Ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικές επιτυχίες της «Βασίλισσας του βορρά», παρακολούθησε το ματς σε μια από τις σουίτες του γηπέδου, παρέα με τους κ.κ. Γκίκα και Κανδύλα, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να πει δυο κουβέντες με αρκετούς γνωστούς και φίλους που έσπευσαν να τον χαιρετίσουν.

Ο έμπειρος τεχνικός, αφού κέρδισε το Σάββατο με την ομάδα του (Νέα Σαλαμίνα) τον Άρη Λεμεσού του Τον Κάανεν με 2-1, επέστρεψε στην Ελλάδα για λίγες μέρες εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των αγώνων μπαράζ των Εθνικών ομάδων και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να παραβρεθεί στο στάδιο της Βέροιας για να δει την ομάδα με την οποία έχει ζήσει πολλές χαρές αλλά και αρκετές πίκρες…

Πάντως, άθελά του ο ίδιος ο Καλαϊτζίδης έδωσε δικαιώματα για να αρχίσει η… σεναριολογία, απλά και μόνο με την παρουσία του στο γήπεδο της Βέροιας.

Ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του στην Κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net τόνισε ότι… «Δεν μου επιτρέπεται να απογοητεύσω τους Σαλαμιναίους και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Οπότε, δεν τίθεται τέτοιο θέμα».