ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οι Πασχαλινές ευχές των COFFEE GO - COFFEE GO BRIDGE

«Στους φίλους και πελάτες μας, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό των COFFEE GO -COFFEE GO BRIDGE, εύχεται από καρδιάς, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΟΠΗ».

Και τα δύο καταστήματά μας, στη Ν.Π.Ο. Βέροιας – Νάουσας και στην οδό Βλάχων Ηρωίδων 62 στην γέφυρα αδελφών Κούσιου, θα παραμείνουν ανοιχτά για να σας προσφέρουν όλα τα προϊόντα τους  και την Κυριακή του Πάσχα, με την γνωστή γρήγορη εξυπηρέτηση από το ευγενικό προσωπικό μας.

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ Artisti , ζεστό ή κρύο, στο καινούργιο ποτήρι της σειράς του  COFFEE GO, με έντονα καλοκαιρινά χρώματα και γευτείτε τα πολλών ειδών αναψυκτικά, χυμούς,  τσάϊ, σαλέπι, παγωτά, δροσερά smoothies, αλλά και ζεστές πίτες, λαχταριστά κουλούρια, κρύα σάντουιτς, κρουασάν και σνακς.

Επίσης τις νηστίσιμες πιττούλες με πατάτα και μανιτάρι, κουλούρι πολύσπορο και Θεσσαλονίκης, κρύα σάντουιτς φαλάφελ, μπιφτέκι λαχανικών.

Και μην ξεχνάτε την προσφορά, ΣΤΟΥΣ 6 ΚΑΦΈΔΕΣ Ο 7ος ΔΏΡΟ, το delivery στα τηλ. επικοινωνίας 2331063222 – 2331062623 και φυσικά το delivery από το efood και το box, με την επιλογή Coffee Go.