ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 4ος Ορεινός Δρόμος Ξηρολιβάδου (φωτο)

Ο 4ος Ορεινός Δρόμος Ξηρολιβάδου, για μια ακόμη χρονιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και απερίγραπτη χαρά σε όλους μας και κυρίως στους δρομείς από πολλά σημεία της πατρίδας μας.

Το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, (Αθλητικό τμήμα), ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν στην αθλητική αυτή εκδήλωση του  Συλλόγου δρομέων Βέροιας , τους χορηγούς του αγώνα:

τον Συν/μό Συνδιαχείρισης Ξηρολιβάδου, την VENUS growers, το Γρέκι του Βασίλη Χασιώτη, το Στάσου Μύγδαλα, τη Nutrixxion, το Καφέ μπαρ McOZA (αφοι Τσιάρα), την Oikokinisi.gr (Μαρτάκης), το παραδοσιακό καφενείο μεζεδοπωλείο Ducata (ΦΟΥΡΚΙΩΤΗ), x-treme stores και x-treme alpine, το Πολιτιστικό Ομιλο Ξηρολιβάδου, το Δημοτικό Ιατρείο Βεροίας με την ιατρό Καπράρα Αθηνά ,τον Τακη Γεωργίου και τη νοσηλεύτρια Νόνα Θώμογλου, τη ΛΕΜΟΒ, τον ΠΟΠΕΣΥΒ ,την ΕΡΒΑΝ, τους διασώστες αλλά και την οργανωτική επιτροπή (ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Γ-ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ Ν-ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟ Α) για το στήσιμο της διαδρομής. Το Δασαρχείο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βέροιας για την άρτια συνεργασία.

Συμμετείχαν οι ιππείς του Ξηρολιβάδου, οι οποίοι συνόδευσαν τους δρομείς και περιόδευαν την διαδρομή έτοιμοι για οτιδήποτε χρειαζόταν. Σε δύο σημεία της διαδρομής υπήρχαν μπάντα κρουστών και παραδοσιακό συγκρότημα που συνόδευαν με μουσική τους δρομείς καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα. Με το τέλος του αγώνα ο σύλλογος δρομέων προσέφερε  πρίν από την τελετή απονομών, πιάτο σε κάθε δρομέα από ψητά της ώρας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που βοήθησαν με την σειρά τους στην εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων,  τους γυμναστές των ΠΑγΟ και όλους τους φίλους του αθλητισμού που συμπαραστάθηκαν στο γραφείο οργάνωσης προγραμματισμού αθλητικών δράσεων & εκδηλώσεων του Αθλητικού τμήματος του  ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας για να τελειώσει άψογα μια ακόμη αθλητική διοργάνωση.