ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Έφυγε» ο αθλητικογράφος Νίκος Τζαντζαράς

Σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Τζαντζαράς, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αθλητικογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Θεσσαλονίκης.

Έδωσε γενναία και μεγάλη μάχη με τον καρκίνο τον τελευταίο 1,5 χρόνο, έχοντας δημοσιοποιήσει ο ίδιος το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συλλυπήθηκαν την οικογένεια και τους οικείους του για την απώλειά του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Τζαντζαρά που έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τη γνωστή του γενναιότητα. Ο Νίκος υπήρξε ένας ντόμπρος, έντιμος και αθεράπευτα ρομαντικός ΠΑΟΚτσής, που με την χαρακτηριστική του φωνή γαλούχησε ραδιοφωνικά τους ακροατές του να σκέφτονται κριτικά και να υποστηρίζουν την ομάδα μας σε όλες τις μάχες για ανεξαρτησία σε όλα τα επίπεδα. Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό ταξίδι Νίκο…».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ο Νίκος Τζαντζαράς έφυγε σήμερα και τόσο πρόωρα από τη ζωή, μετά από μία γενναία και αξιοπρεπή μάχη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

filathlos.gr