ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό για την Τσαπακίδου του Α.Σ. Αριστοτέλη

Σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην ιστορία της πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO (All Europe Taekwon-do Federation) είχε την χαρά να συμμετέχει ο Α.Σ. "Αριστοτέλης" μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετράθλου.

Ο σύλλογος συμμετείχε με 4 αθλητές, 4 συνοδούς, τον προπονητή Γιαλαμά Κων/νο και τον πρωτεργάτη και ιδρυτή του σωματείου Grand Master Γιαλαμά Παναγιώτη, πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Το πανευρωπαϊκό κύπελλο έλαβε χώρα στη πόλη Sibiu της Ρουμανίας στις 24 - 28 Νοεμβρίου με συμμετοχή 960 αθλητών.

Οι 4 αθλητές του Α.Σ. "Αριστοτέλης" που πλαισίωσαν την εθνική ομάδα έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου. Τα παιδιά που συμμετείχαν είναι  ο Ρώσιος Γεώργιος, Γιαλαμάς Θωμάς, Τσαπακίδου Θεοπουλα και Μπαμπού Θεοδώρα.

Οι αθλητές έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό και στάθηκαν επάξια μέσα στα αγωνιστικά τερέν. Ένα από τα τρία συνολικά μετάλλια που αποκόμισε η ελληνική αποστολή ήταν αυτό της Τσαπακιδου Θεοπουλας στις μονομαχίες στην κατηγορία -30 κιλών. Να ευχηθούμε στους αθλητές του Α.Σ. "Αριστοτέλης" καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους σεζόν, καλή πρόοδο και να συνεχίζουν να αναδεικνύουν με τέτοιο ήθος το ελληνικό αδάμαστο πνεύμα

Επόμενες διοργανώσεις που θα συμμετέχει ο Α.Σ. "Αριστοτέλης" για το έτος 2018: το Παγκόσμιο σεμινάριο στη Σοφία της Βουλγαρίας στις 9-11 Νοεμβρίου, το Παγκόσμιο σεμινάριο στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας στις 17-19 Νοεμβρίου, το διεθνές μίτινγκ Sofia Open στις 1-2 Δεκεμβρίου και ο ετήσιος χορός του συλλόγου στις 15 Δεκεμβρίου. Καλή επιτυχία σε όλους….!!!