- ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
- Posted
- Διαβάστηκε 1909 φορές
Στα προγράμματα ERASMUS συμμετέχουν τα σωματεία Α.Σ. Αριστοτέλης και Α.Σ. Ημαθίας
Στα προγράμματα ERASMUS συμμετέχουν 50 μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδία Τετράθλου – E.OM.T., (Hellenic Quadrathlon Federation).
Τα σωματεία της Ημαθίας «Αριστοτέλης» και «Ημαθίας» θα αναχωρήσουν με αθλητές, αθλήτριες και συνοδούς στις 20/8 έως τις 26/8 για το Obzor της Βουλγαρίας (περιοχή Βάρνας).
Τα σωματεία μας με την συμμετοχή τους αυτή και στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους σε διεθνές επίπεδο έχουν εγγραφή της στο πρόγραμμα ERASMUS της Ευρωπαϊκής Ένωσης δια μέσου της Ελληνικής και Βουλγαρικής Ομοσπονδίας.
Ο σκοπός της συμμετοχής Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στα Ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS έχει σκοπό τις καλές σχέσεις, μελών των σωματείων, μεταξύ Ευρωπαϊκών χωρών και όχι μόνο. Κατά την παραμονή στο Odzor της Βάρνας θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Quadrathlon-Taekwon-Do και ξεναγήσεις σε αξιοθέατα της περιοχής.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
Σχετικά Άρθρα
-
Σπουδαίες διακρίσεις σε Βασιλίτσα και Ρουμανία για τους αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας -
Παρουσία του Δημάρχου Νάουσας στις κοπές βασιλοπιτών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων -
Μια μπάλα που "μιλάει" στην καρδιά: Η 12χρονη Λουκία από τη Βέροια συγκλονίζει στην ΕΡΤ3 -
Βασίλης Μακρίδης: Το τελευταίο «σλάλομ» ενός θρύλου







