ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1493 φορές

Εντάξει amigos… μας πείσατε!

Πρωτόγνωρα συναισθήματα. Όταν είσαι πρωτοπόρος και κατεβαίνεις στο λιμάνι με απαιτήσεις από την -με διαφορά- καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, είναι τρέλα;

Όχι, είναι πίστη που απορρέει από τις δυνατότητες και την ποιότητα της ομαδας, κάτι που πιστώνεται στην συνέχεια του Αρβανιτίδη, στην ποιότητα των παικτών και σε έναν προπονητή που κουβαλάει και μεταδίδει την ποιότητα και την φιλοσοφία του ποδοσφαίρου της χώρας του, η οποία πρωταγωνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μπορείτε να μου πείτε, πόσες ομάδες μέσα στο Καραισκάκη παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο απαιτώντας αποτέλεσμα και παίζοντας στα ίσα τον Ολυμπιακό, λίγες μέρες μετά την μεγάλη νίκη του κιόλας με την Ατλέτικο, και αναγκάζοντας τον Μίτσελ να λέει για την ΒΕΡΟΙΑ «mui mui buena equipa» (πολύ πολύ καλή ομάδα);

Εχασε η ομάδα, αλλά στις λεπτομέρειες, στα… αντικειμενικά λάθη της διαιτησίας που την αδίκησε και στο ότι ο παίκτης κλειδί, έδειξε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος αγωνιστικά.

Φαντάζομαι την ομάδα με την προσθήκη των Μπέν και Βούκιτς και πιστεύω με σιγουριά ότι αυτή η ομάδα, αν δεν είναι καλύτερη απο τον Αστέρα και τον Ατρόμητο, τουλάχιστον είναι εφάμιλλη.

Πρόεδρε το ξαναλέμε, για καλό και για κακό, δες αν το γήπεδο πληροί τους κανόνες για ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε κάποια διακοπή του πρωταθλήματος, φέρε μια καλή ευρωπαϊκή ομάδα για φιλικό, για να συνηθίζουμε και για να αποκτήσει η ομάδα περισσότερο πρεστίζ.

Σχόλιο: Τάσος Ασικίδης