ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1009 φορές

Να κρατάμε λίγο και τους "τύπους" κύριοι της ΕΠΣ Ημαθίας

Επιτέλους μπήκαμε στον… ρυθμό μας. Όλα τα πρωταθλήματα, όλων των αθλημάτων ξεκίνησαν, με τις ομάδες τις Ημαθίας, άλλες να έχουν κάνει καλή εκκίνηση και άλλες όχι όπως θα επιθυμούσαν οι παράγοντές τους και φυσικά τις σχεδίασαν οι προπονητές τους. Όμως ακολουθεί και η περίοδος της ανάκαμψης ή του ντεφορμαρίσματος, γι αυτό θα περιμένουμε να υπάρξουν και ανατροπές σκηνικών στην συνέχεια. 

Την προηγούμενη βδομάδα υπήρξε ένα δημοσίευμα σε ηλεκτρονικό μέσο του τόπου μας, που έδειξε ότι η ΕΠΣ Ημαθίας «ασθενεί» διοικητικά. Όχι πως είναι κάτι το καινούργιο, αφού γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προστριβές μεταξύ των μελών της.

Χωρίς να υπάρξει καμιά επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας, το δημοσίευμα γνωστοποίησε στο φιλοθεάμον κοινό πως τον Γιάννη Ακριβόπουλο που παραιτήθηκε από την διοίκηση, αντικατέστησε ο πρώτος επιλαχόν Γιάννης Ποζιάδης.

Όλα καλά μέχρι εδώ και μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε λογικό αν κάποιος έχει την λίστα με τους επιλαχόντες που θα αντικαταστήσουν με την σειρά, όποιο μέλος παραιτηθεί από την διοίκηση.

Το άσχημο στην ιστορία είναι πως γράφτηκε ότι ο Γιάννη Ποζιάδης θα είναι και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας, αντικαθιστώντας και στην αρμοδιότητα αυτήν τον Γιάννη Ακριβόπουλο, κάτι που δεν είναι υποχρεωτικό.

Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κάποια απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ημαθίας.    

Φυσικά και ο δημοσιογράφος έκανε την δουλειά του. Το μεμπτό στην ιστορία είναι το πρόσωπο που έδωσε αυτήν την πληροφορία στον δημοσιογράφο. Αν το έκανε μέλος της διοίκησης, με ποια «δύναμη» ορίζει αρμοδιότητες σε ένα νέο μέλος της διοίκησης; Αν την είδηση την έδωσε ο ίδιος ο Γιάννης Ποζιάδης, τότε από πότε …αυτοδιορίζεται σε κάποια θέση από την στιγμή που δεν συνεδρίασε επ΄ αυτού το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ημαθίας;

Πέραν τούτου όμως, ο δημοσιογράφος εκθέτει και δύο παράγοντες της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας. Ανάρτησε μία φωτογραφία (μαζί με το κείμενο) που δείχνει και σχολιάζει την συνύπαρξη σε ποδοσφαιρική ομάδα 5χ5, του μέλους της διοίκησης Χρήστου Μουχτάρη και μέλους της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, του μέλους της ίδιας επιτροπής Δημήτρη Παπαρέντη και του νέου μέλους της Γιάννη Ποζιάδη.

«Η φωτογραφία δεν είναι τυχαία, καθώς σ αυτήν απεικονίζονται τα τρία μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και συγκεκριμένα οι Χρήστος Μουχτάρης (τερματοφύλακας επάνω), Γιάννης Ποζιάδης (κάτω στη μέση) και Δημήτρης Παπαρέντης (κάτω δεξιά)!» αναφέρει η λεζάντα.

Τι θέλει να μας πει ο …ποιητής»: Πως την είδηση την έδωσαν ένας εκ των δύο ή και οι δύο;

Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης είναι ο παλαιός τερματοφύλακας της Βέροιας Κυριάκος Μιχαηλίδης. Μάλιστα μπήκε δυνατά στην κούρσα για τη διεκδίκηση του Δήμου Κοζάνης.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και πολλούς μήνες, κάνει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με αυτοδιοικητικούς και όχι μόνο, από κάθε μήκος και πλάτος του Δήμου Κοζάνης, και από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ο Κυριάκος Μιχαηλίδης είναι πρώην Δήμαρχος Δημητρίου Υψηλάντη και πρώην Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κοζάνης (ΑΝΚΟ).

Γι αυτό όσοι κάτοικοι της Βέροιας έχετε τα πολιτικά σας δικαιώματα στον Δήμο Κοζάνης, δείξτε την εμπιστοσύνη σας στον Κυριάκο και να ξέρετε ότι θα προασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου σας, όπως έκανε και ως τερματοφύλακας της «βασίλισσας» στα …πέτρινα χρόνια!!!

Προπονητής στα μικρά τμήματα του Καταχά είναι ο Γιώργος Ορφανίδης ο οποίος κατοικεί στη Βέροια, μιας και για πολλά χρόνια υπηρέτησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης.

Ο Γιώργος Ορφανίδης διετέλεσε για πολλά χρόνια προπονητής σε ακαδημίες της Βέροιας, αλλά τώρα αποφάσισε να βοηθήσει την ομάδα του χωριού καταγωγής του και γι αυτό δεν φείδεται κόπου να πηγαινοέρχεται για να μαθαίνει τα μυστικά της στρογγυλής θεάς στα πιτσιρίκια του χωριού του.

Βέβαια επιθυμία του Γιώργου είναι να «συγκρουστεί» η ομάδα του με αντίστοιχη της Ημαθίας, αλλά για την ώρα φαίνεται πως τον …φοβούνται!!! 

Πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας μας έγινε ο νεαρός αθλητής Κολύμβησης Σάββας Θώμογλου. Και το αξίζει το παλικαράκι μας, αφού στην Ολυμπιάδα Νέων του Μπουένος Άιρες, καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο.

Ο Σάββας Θώμογλου είναι από τη Βέροια, αλλά αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και να κατακτήσει πολλά ακόμα μετάλλια φτάνοντας στην κορυφή!!!

Υ.Γ: Μπορεί να υπάρχουν κάποια ιδιωτικά κολυμβητήρια στη Βέροια, ωστόσο η πόλη στερείται ενός δημοτικού κολυμβητηρίου με το οποίο θα αναπτύσσονταν περισσότερο το άθλημα της κολύμβησης και θα αναδεικνύονταν κι άλλοι αθλητές όπως ο Σάββας Θώμογλου.    

Η στήλη «Κοκτέιλ» που δημοσιεύτηκε στην «Κερκίδα» της Δευτέρας 15/10