ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Όταν στέφθηκε πρωταθλήτρια η "Πριγκίπισσα του Βορρά" (φωτο)

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας, πανηγύρισε το 2006 η ομάδα Νέων της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Μια ομάδα, η οποία αποτελούταν από ποδοσφαιριστές, που οι περισσότεροι από αυτούς είχαν στην συνέχεια σημαντική πορεία, ενώ προπονητής ήταν ο "στρατηγός" Στέφανος Γαϊτάνος.

Δείτε τι ανέφερε τότε το ρεπορτάζ μας:

Η ομάδα Νέων της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η "Πριγκίπισσα του Βορρά", κατέκτησε την Κυριακή (28/5/2006) στο γήπεδο του Περιστερίου το πρωτάθλημα Νέων της Β' εθνικής, μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Εργοτέλη! Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του "στρατηγού" Στέφανου Γαϊτάνου, που δείχνει ότι το Βεροιώτικο ποδόσφαιρο έχει παρών αλλά και λαμπρό μέλλον!

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Βεροιώτες, καθώς οι Κρητικοί προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Μιχελή. Στο 15' όμως ο Αραμπατζής με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Και αφού στο 31' ο Παπατζίκος δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του (σουτ στο δοκάρι), ήρθε το 55ο λεπτό για να το πετύχει ο Τσακαλίδης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 65' ο Χατζηγεωργίου με πέναλτι. Να σημειωθεί ότι οι Κρητικοί αγωνίζονταν από το 25' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουλούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Τσιγιάννη (Αθηνών), βρήκε ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες της ομάδας Νέων της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μαζί με τους 70-80 Βεροιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου!

Η "Πριγκίπισσα του Βορρά" αγωνίστηκε με τους εξής: Ευαγγελόπουλος, Αραμπατζής, Μαραγκός, Κουκουλής, Ξαγοράρης (86' Κουκόλης), Τουτουντζίδης (65' Καλτσάς), Τσιούπρος (80' Σακελλαρίου), Μηλιώτης, Τσακαλίδης, Χατζηγεωργίου, Παπατζίκος.