ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1588 φορές

Προελαύνει και στο Κυπελλο η ΒΕΡΟΙΑ 0-2 στον Εργοτελη!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έκανε το δύο στα δύο στον θεσμό του κυπέλλου και εξασφαλισε την πρόκριση της στην επόμενη φαση!

Οι κυανερυθροι, με κεφαλιά του Βεργώνη (9') και όμορφο πλασέ του Μπαργκάν (65') επικράτησαν στο παγκρητιο στάδιο με 2-0 του Εργοτέλη, με τον Χοσέ Γκρανέρο να παρατασει την ομάδα του με πολλές αλλαγές.

Οι βεροιωτες ήταν πιο ουσιαστικοί στις επιθέσεις τους και εκμεταλλεύτηκαν τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων ενώ είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν όπως το τετ α τετ του Κατίδη στο 60' και του Μπεν τέσσερα λεπτά αργότερα.

Οι κρητικοί, εκτός από τα κενά στα μετόπισθεν, δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Έχασαν κάποιες ευκαιρίες στο 5' με κεφαλιά του Νόσκοβιτς και στο 45' όπου ο Σλοβένος αστόχησε σε τετ α τετ και τελικά έμειναν στο μηδέν.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Ρέντζας, Σαϊνάτι, Παντελάκης (60' Γιουσουφ), Πίτσος, Στράους, Μπογκντάνοφ, Κούτρης, Μπαμ Μπαμ (80' Κούρες), Βλαχοδήμος (60' Χαλκιαδάκης), Νόσκοβιτς.

ΒΕΡΟΙΑ: Tζιναρ, Τσιάμης (65' Εσπάρθα), Όστοϊτς, Καλί, Καταλά, Βεργώνης, Βάσκες, Κατίδης (73' Χάσελμπάϊνκ), Σεντρικ (67' Παυλίδης), Μπαργκάν, Μπεν.