ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1407 φορές

Ζήτησε αναβολή ο ΝΠΣ Βέροια 2019 - Αγώνας δρόμου για να προλάβει!

Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα πάρει τελικά μέρος την φετινή σεζόν (αν πάλι δεν αλλάξει κάτι, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας!!!) ο ΝΠΣ Βέροια 2019.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι άνθρωποι της ομάδας πήραν το μήνυμα από την ΕΠΟ ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν στο τοπικό και έτσι "αναγκαστικά" θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!

Μάλιστα, ζήτησαν από την ομοσπονδία αναβολή των δύο πρώτων αγώνων τους (με Αγγελοχώρι εκτός και Επανομή εντός), ώστε να προλάβει η ομάδα να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, μιας και λόγω των όσων έγιναν τον τελευταίο καιρό αλλά και της καθυστερημένης έναρξης του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΗ, η προετοιμασία ξεκίνησε μόλις πριν λίγες μέρες και δόθηκε μόνο ένα φιλικό παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του ΝΠΣ θα πρέπει να προλάβει να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών αλλά και να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (αν είχε παρθεί έγκαιρα την απόφαση για συμμετοχή σε αυτό το πρωτάθλημα, τώρα τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα).

Επίσης, αλλάζει σίγουρα και ο οικονομικός προϋπολογισμός, και τώρα θα πρέπει να βρεθεί ίσως κάποιος συμπαίκτης για τον πρόεδρο, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της κατηγορίας αυτής.

Δυστυχώς υπήρξαν πολλά λάθη, οι άνθρωποι του ΝΠΣ εμπιστεύτηκαν κάποιους που τους έπεισαν ότι θα ήταν καλύτερα να παίξει η ομάδα στο τοπικό (έχοντας μάλλον άγνοια των κανονισμών), με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που έγινε, να δηλωθεί δηλαδή με 4 μέρες καθυστέρηση η αποχώρηση της ομάδας από τη Γ' Εθνική, κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτό από την ΕΠΟ!