ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Μακροχώρι και ΝΠΣ Βέροια 2019 (φωτο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν τη Δευτέρα (4/9), κάτω από βροχόπτωση και παρουσία αρκετών φιλάθλων, στο γήπεδο του Μακροχωρίου η τοπική ομάδα με το ΝΠΣ Βέροια 2019.

Μετά από ένα αρκετά καλό για την εποχή παιχνίδι, οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους και τελικά πέτυχαν από ένα τέρμα στο β’ ημίχρονο. Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Λαφάρα, ενώ στο 69’ ο Βύζας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Σε γενικές γραμμές οι δύο προπονητές Γ. Απόσογλου και Α. Παπατζίκος έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε 15 περίπου μέρες. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπάμπης Κολεσίδης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Αργυρόπουλος, Φωτόπουλος Θ., Τσίλης, Μυλωνάς, Κιατικίδης, Καραταράκης, Βύζας, Βήτος, Τσακαλίδης, Φωτόπουλος Αθ., Φιλιππίδης.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Παναγιωτίδης, Γιαννενας, Δούκας, Θεοχαρόπουλος, Συμεωνίδης.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Γιαγτζίδης, Τούφας, Γράτσιανος, Αναστασόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Παναγιωτίδης, Ντόγος, Ντέλλας, Λαφάρας.
Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βασιλακάκης, Καφτηράνης, Κετόγλου, Γαλόπουλος, Τερζής, Πίτσης, Σωτηριάδης, Στεργιόπουλος, Αδαμίδης, Καρασαρίδης, Διαμαντόπουλος.