ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5092 φορές

Όλα για όλα η ΒΕΡΟΙΑ με Απόλλων Πόντου - Χωρίς φιλάθλους ο "τελικός παραμονής"

Το πιο κρίσιμο φετινό της παιχνίδι δίνει τη Δευτέρα (29/5, 16:00) η ΒΕΡΟΙΑ στο γήπεδο του Πολυκάστρου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πόντου σε έναν πρόωρο "τελικό παραμονής" στην SL2.

Η "Βασίλισσα", με νέο τεχνικό στον πάγκο της τον Νίκο Καρύδα, που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Σπύρο Μπαξεβάνο, δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες καθώς βρίσκεται ήδη σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Απέναντί της θα έχει την ομάδα του Δ. Καλαϊτζίδη που είναι μεν πιο ψηλά στην βαθμολογία, όμως έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Έτσι, η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μονόδρομος για τους Βεροιώτες, ώστε να πάρουν την κατάσταση για την σωτηρία στα χέρια τους.

Αγωνιστικά, ο Ν. Καρύδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπλέτσα, ενώ αντίθετα επιστέφουν ο Ζε Εσσόνο από άδεια και ο Καψάλης από τραυματισμό.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο Απόλλων Πόντου δεν εκδίδει εισιτήρια για κανένα εντός έδρας παιχνίδι του την φετινή σεζόν (θα υπάρχει όπως πάντα LIVE σχολιασμός από το kerkidasport).

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην "κυανέρυθρη" αποστολή, είναι οι εξής:

1) ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ
2) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
3) ΠΕΡΔΙΚΗΣ
4) ΝΤΟΥΜΑΝΗΣ
5) ΜΟΥΧΑΛΗΣ
6) ZE ESSONO
7) ΚΟΛΛΑΡΑΣ
8) ΚΑΨΑΛΗΣ
9) ΖΙΩΓΑΣ
10) ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
11) ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ
12) ΜΑΣΟΥΡΑΣ
13) ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ
14) ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ
15) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
16) ΙΩΑΝΝΟΥ
17) ΒΑΙDOO
18) ΓΙΟΥΚΟΥΔΗΣ
19) ΚΑΤΣΟΥΚΗΣ
20) BOUOLI