ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 18233 φορές

Αγωνιστική που θα κρίνει πολλά στη Super League 2 (πίνακας)

Έπεσε τη Δευτέρα (22/5) η αυλαία της 26ης αγωνιστικής της SL2, με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με το Διαγόρα, που έληξε με νικητές τους πρωταθλητές Σερραίους με 3-1.

Έτσι, η ομάδα της Ρόδου παρέμεινε στους 27 πόντους και συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

Πλέον, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, έξι ομάδες μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού ο Θεσπρωτός αποχαιρέτησε και μαθηματικά την κατηγορία.

Η επόμενη (27η) αγωνιστική, θα κρίνει πολλά πράγματα, με τα φώτα να πέφτουν στο ματς «ζωής και θανάτου» της ερχόμενης Δευτέρας στο Πολύκαστρο, όπου ο Απόλλων Πόντου (28β.) θα υποδεχθεί τη ΒΕΡΟΙΑ (24β.), με τις δύο ομάδες να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά στην υπόθεση της παραμονής.

Από εκεί και πέρα, Αλμωπός Αριδαίας (29β.) και Μακεδονικός (26β.) έχουν δύσκολες εξόδους κόντρα σε Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό και ο Διαγόρας τον Παναθηναϊκό Β’.

Δείτε παρακάτω τον πίνακα με τα υπολειπόμενα παιχνίδια των ομάδων που κινδυνεύουν και κάντε τους υπολογισμούς σας...